Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2492, Did:0, useCase: 3

ASV kamaniņnieki par favorītiem divniekos uzskata Vācijas, Austrijas un Krievijas ekipāžas

ASV kamaniņnieki par favorītiem divniekos uzskata Vācijas, Austrijas un Krievijas ekipāžas
Mortensena/Gritfola divnieks
Foto: AP/Scanpix

ASV kamaniņu divnieku sportisti Metjū Mortensens un Džeisons Tērdimens par saviem galvenajiem konkurentiem uzskata Vācijas, Austrijas, Krievijas un Itālijas ekipāžas, sportisti atklājuši aģentūrai "R-Sport".

Metjū Mortensens, kurš ar kopā ar Prestonu Gritfolu šajā Pasaules kausa sezonā izcīnīja 10.vietu kopvērtējumā, sacīja: "Mūsu galvenie konkurenti būs spēcīgās vācu ekipāžas, tāpat arī krievi, kas jau ir paguvuši pierast pie savas trases un divkārtējie olimpiskie čempioni Volfgangs un Andreass Lingeri no Austrijas. Ir vēl dažas citu valstu ekipāžas, kuras varētu iesaistīties cīņā par medaļām."

"Mums pašiem rezultāts nav tik ļoti nozīmīgs, galvenais ir kvalitatīvs sniegums. Labā līmenī jāaizvada abi braucieni un jāiegulda visi spēki," piebilda Mortensens.

Otra amerikāņu dueta pārstāvis Džeisons Tērdimens, kurš startē kopā ar Kristianu Nikamu (13.vieta PK kopvērtējumā), piekrita savam kolēģim: "Centīsimies abus braucienus veikt tīri, tomēr mums nāksies pamatīgi piepūlēties, lai startētu pēc iespējas labāk un varētu iesaistīties cīņā par medaļām. Mūsu pretinieki būs Vācijas, Austrijas, Itālijas un Krievijas ekipāžas – konkurence solās būt ļoti sīva."

Jāpiebilst, ka pirmajos treniņbraucienos Mortensens/Gritfols uzrādīja 13. un 14.ātrāko laiku, savukārt Nikams/Tērdimens cīnījās uz labāko desmitnieka robežas, sasniedzot devīto un 11.labāko rezultātu.

Sacensības kamaniņu divniekiem notiks 12.februārī, kad tiks aizvadīti abi paredzētie braucieni. Latviju pārstāvēs Vankūveras olimpisko spēļu vicečempioni Andris un Juris Šici, kā arī Oskara Gudramoviča un Pētera Kalniņa ekipāža.

Izmantotie resursi:
Р-Спорт. Все главные новости спорта

  -1 [+] [-]

, 2014-02-10 11:10, pirms 10 gadiem
patiešām 2niekos jābrauc tikai 2 braucieni vai džeki jau baigā strjomā?

  -1 [+] [-]

, 2014-02-10 11:31, pirms 10 gadiem
hung
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja