Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:110, Did:0, useCase: 3

Šons Mērfijs: "Spēles beidzas pārāk vēlu"

Lauris Bērziņš
Lauris Bērziņš

Šons Mērfijs: "Spēles beidzas pārāk vēlu"
Šons Mērfijs

Nesen kā jaunizceptais Apvienotās Karalistes snūkera čempionāta uzvarētājs Šons Mērfijs uzskata, ka mači, kas noslēdzas samērā vēlu nenāk par labu šīs spēles popularizēšanai.

Vēl pirms nedēļas Anglijas pilsētā Telfordā noslēdzās Apvienotās Karalistes čempionāts, un tā finālmačā tika izspēlēti visi 19 iespējamie freimi [ar 10:9 pārāks bija Mērfijs – L.B.]. Brīdī, kad finālam tika pielikts punkts, laikrāži Latvijas teritorijā vēstīja teju divarpus stundas pāri pusnaktij, bet Anglijā par divām stundām mazāk.

"Šo lietu vajadzētu pārdomāt," teic Mērfijs. "Mēs taču vēlamies ieinteresēt jaunus cilvēkus. Bet spēles, kas beidzas ap pusnakti, šim mērķim nekalpo."

"Arī pasaules čempionāts nākamajā dienā presē netiek pilnvērtīgi atspoguļots tikai tāpēc, ka spēles noslēdzas pārāk vēlu. Kā spēlētājam tev ir jāpierod pie šādām situācijām, jāspēj koncentrēties uz gariem laika periodiem. Tā ir daļa no mūsu darba. Taču no sponsoru un auditoriju skatpunkta vēlamies, lai spēles varētu vērot arī bērni. Ja viņi gribētu skatīties tenisu pēcpusdienā, vai arī snūkeru naktī, ir skaidrs, kuru no šiem variantiem izvēlētos viņu vecāki."

Jautājums par turnīra spēļu laiku plānojumu ir ticis aktualizēts arī iepriekš. Neapmierinātību ar vēlajām spēlēm pauduši arī skatītāji, komentētāji un par snūkeru rakstošie mediji.

Izmantotie resursi:
www.thestar.co.uk

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2009-01-07 09:47, pirms 16 gadiem
Vareetu padomaat, ka Shonam no riita bija jaaiet uz darbu!