Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:110, Did:0, useCase: 3

Žižins Eiropas snūkera čempionātā sasniedz astotdaļfinālu

Agris Suveizda

Žižins Eiropas snūkera čempionātā sasniedz astotdaļfinālu
Foto: European Billiards and Snooker Association

LETA. Latvijas sportists Artemijs Žižins ceturtdien Bosnijā un Hercegovinā Eiropas snūkera čempionātā sasniedza astotdaļfinālu.

Izslēgšanas cīņās Latvijas pārstāvis bija brīvs no pirmās kārtas un otrajā ar 4-0 sakāva rumānieti Tudoru Propesku, bet trešajā kārtā ar 4-2 guva panākumu pār Menas salas snūkeristu Derilu Hilu. Astotdaļfinālā Žižina pretinieks būs Maltas pārstāvis Braiens Cini.

Vēl Rodions Judins pirmajā kārtā bija brīvs, bet otrajā ar 2-4 piekāpās anglim Fergalam Kvinam. Savukārt Filips Kalniņš pirmajā kārtā ar 4-2 uzvarēja Velsas snūkeristu Raileru Rīsu, taču otrajā mačā ar 2-4 zaudēja ukrainim Juliānam Boiko.

Arī Andrejs Pripjoks pēc uzvaras pirmajā kārtā pār austrieti Tomasu Janso ar 4-0 otrajā kārtā ar 3-4 piekāpās Āronam Busutilam no Maltas

Turnīrs beigsies sestdien.

Izmantotie resursi:
LETA