Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:110, Did:0, useCase: 3

"Welsh Open" finālā Dings pret Selbiju

Lauris Bērziņš
Lauris Bērziņš

"Welsh Open" finālā Dings pret Selbiju
Marks Selbijs

Vakar snūkera turnīrā "Welsh Open" noskaidroti divi spēlētāji, kuri šodien sacentīsies finālā par uzvarētāja lauriem. Tie būs Dings Junhui un Marks Selbijs, kuri pusfinālos pieveica attiecīgi Šonu Mērfiju un Roniju O'Salivanu.

Pirmajā pusfinālā daudz augstvērtīgāku sniegumu parādīja Dings. Vispirms viņš uzvarēja saspringtā 1. freimā, bet tad bija spiests noskatīties, kā Mērfijs vienā piegājienā izveido 126 punktu century. Pārtraukumā Dings gan devās vadībā ar 3:1, ko bija nodrošinājis ar 91 un 71 punkta breikiem.

Turpinājumā Mērfijs savā kontā ierakstīja 90 punktu breiku un pietuvojās līdz 3:2. Viņam bija laba iespēja rezultātu izlīdzināt, taču viņš nespēja savākt pietiekamu punktu skaitu. Un nedaudz vēlāk Dings ar 86 punktu sēriju atjaunoja divu freimu pārsvaru – 4:2. Arī turpmākajā spēles gaitā Mērfijs palaida garām dažas izdevības, bet Dings savējās spēja realizēt un uzvarēja mačā ar 6:2.

Samērā viduvēju spēli otrajā pusfinālā demonstrēja Selbijs un O'Salivans. Jau 1. freima sākumā neviens no viņiem nespēja neko trāpīt, un rezultāts auga lēni. Visbeidzot maisam galu atraisīja Selbijs, ar 84 punktu breiku ierakstot šo freimu savā rēķinā. Pēcāk O'Salivans spēja atbildēt ar 80 punktus lielu sēriju un rezultātu izlīdzināt.

3. freimā pirmā iespēja bija Selbijam, taču vairāk par 34 punktiem iekrāt nespēja. Vēlāk dažos piegājienos O'Salivans pārņēma vadību, taču, tuvojoties izšķirošajam pārsvaram, netrāpīja lūzā nākamo sarkano bumbu. Selbijs izmantoja situāciju un ar nelielu breiku nodrošināja uzvaru freimā ar 62-50. Pēc tam gan O'Salivanam izdevās revanšēties par neveiksmi 4. freimā, kurā uzvara tik nodrošināta taktiskā cīņā – 2:2.

Pēc pārtraukuma, lai arī ne visai iespaidīgi, tomēr daudz stabilāk spēja nospēlēt Selbijs. Neveicās O'Salivanam, kuru turpināja pievilt uzbrukumi no tālās distances. Trāpīgāks šajā spēles elementā izrādījās Selbijs, un viņam itin bieži izdevās iesākt savus breikus, kas ļāva pamazām attālināties no sāncenša rezultātā. Spēles beigu rezultāts – 6:2 Selbija labā.

Turnīra fināls, kas tiks spēlēts līdz deviņiem uzvarētiem freimiem, tiks aizvadīts šodien divās sesijās – plkst. 15:00 un 21:00.

     [+] [-]

, 2012-02-19 10:39, pirms 12 gadiem
selby un o'sullivans spēle gan bija nervu bende... acīmredzami abiem nervi bij tā uzlivkti, ka bieži ļoti vieglas bumbas sita garām. selby pirmais sakārtoja nervus un uzvarēja.

     [+] [-]

, 2012-02-19 11:32, pirms 12 gadiem
Dings uzvarēs!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2012-02-20 11:13, pirms 12 gadiem
Ronijs būtībā zaudēja ne tik daudz Markam, cik savam iekšējam saspringumam.Jā, arī Marks sākumā bija uzvilkts, bet piekrītu ramim, ka veiksmīgi prata tos sakārtot , jo vairāk rezultāts kļuva viņam labvēlīgāks, jo drošāks un pārliecinošāks bija un jau ļoti sarežģītās situācijās tika galā spīdoši.