Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:110, Did:0, useCase: 3

O'Salivans un Viljamss sasniedz pusfinālu

Lauris Bērziņš
Lauris Bērziņš

O'Salivans un Viljamss sasniedz pusfinālu
Marks Viljamss

Londonā notiekošā "2010 PokerStars.com Masters" snūkera turnīra pusfinālā iekļuvis pērnā gada uzvarētājs Ronijs O'Salivans, kurš ceturtdaļfinālā ar 6:3 pieveica Pīteru Ebdonu. Tāpat pusfinālā vietu nodrošināja arī Marks Viljamss, ar 6:4 sakaujot Šonu Mērfiju.

O'Salivans spēli iesāka ar 92 punktu sēriju un arī turpmākajos trijos freimos spēja uzkonstruēt sērijas virs 50 punktiem. Turpretim Ebdons radušās iespējas neprata izmantot un pārtraukumā devās, esot sausā ar 0:4. Cīņas turpinājumā O'Salivans, iespējams, sajuzdams panākuma tuvumu, mazliet atlaida grožus un ļāva Ebdonam pietuvoties līdz 2:4. Nākamajos divos freimos katrs no spēlētājiem guva vēl pa uzvarai, un rezultāta starpība saglabājās nemainīga. Bet 9. freimā šim duelim tomēr tika pielikts punkts – O'Salivans ar lielisku uzbrukumu no tālas distances uzsāka sēriju, kas noslēdzās ar 106 punktu klīrensu un garantēja viņam uzvaru mačā ar 6:3.

Turnīra pusfinālā O'Salivana pretinieks būs Marks Viljamss, kurš ceturtdaļfinālā spēja apturēt Šonu Mērfiju.

Jau spēles sākumu Viljamss aizvadīja daudz labāk par savu sāncensi, un tas deva augļus, proti, vadību ar 4:1. Pēc tam gan Mērfijs ar 100 punktus lielu breiku samazināja starpību kopējā rezultātā.

Būtiska loma šajā duelī bija 7. freimam. Ja tajā pārāks būtu Mērfijs, pārsvars tiktu samazināts līdz minimumam un, iespējams, mačā sekotu kāds pavērsiens. Savukārt Viljamsu uzvara izvirzītu viena freima atstatumā no pusfināla.

Piepildījās otrais variants. Mērfijam šajā freimā bija vairākas labas izdevības, taču viņš pamanījās gan pats sevi nosnūkerot, gan arī pieļaut kļūdu, mēģinot izkļūt no Viljamsa sagādātā snūkera. Pēdējā no neveiksmēm bija liktenīga, un Viljamss ar nelielu sēriju panāca 5:2 savā labā.

Tomēr Mērfijs nepadevās... Breiki 53 un 97 punktu vērtībā deva viņam panākumus divos freimos pēc kārtas, kas ļāva saglabāt cerības uz izglābšanos. Spēles 10. freimu sekmīgāk gan uzsāka Viljamss, taču vienā piegājienā izšķirošo pārsvaru nespēja iegūt. Turpinājumā Mērfijam glābšanas riņķus pasvieda gan veiksme, gan arī Viljamss, bet Mērfijs nespēja tos pienācīgi satvert. Un beigās viņam bija atlicis bija tikai viens variants – mēģināt atspēlēties ar snūkeru palīdzību. Mērfijam izdevās izveidot vairākus labus snūkerus, taču Viljamss ar tiem visiem tika galā nekļūdīgi un noslēgumā izcīnīja pelnītu uzvaru ar 6:4.

Piektdien (15. janvārī) tiks aizvadīti atlikušie divi ceturtdaļfināli, kurā tiks noskaidroti otrā pusfināla dalībnieki.

  -1 [+] [-]

, 2010-01-15 02:14, pirms 15 gadiem
A par šautriņmešans Pasaules čempionātu ne vārda

  -1 [+] [-]

, 2010-01-15 02:23, pirms 15 gadiem
Jānis_Bērziņš rakstīja: A par šautriņmešans Pasaules čempionātu ne vārda
Man te iekš britiem rādīja šautriņas - nekad nebiju skatījies, diezgan interesanti vakaros bija apstīties dienas apskatus - kā čali var visas trīs šautriņas 3x20 salādēt diezgan regulāri - un emocijas arī diezgan augstās notīs

     [+] [-]

, 2010-01-15 03:51, pirms 15 gadiem
Jānis_Bērziņš rakstīja: A par šautriņmešans Pasaules čempionātu ne vārda
shautrinjmeshanai nav ne vainas kaa jau keikei teica ir interesanti paskatiities :]

  -2 [+] [-]

, 2010-01-15 04:27, pirms 15 gadiem
Amans podiersas

     [+] [-]

, 2010-01-15 08:25, pirms 15 gadiem
Jānis_Bērziņš rakstīja: A par Å¡autriņmeÅ¡ans Pasaules čempionātu ne vārda
Tu neesi laikam ritiigs!
Teilors sakauj Vitloku

  +1 [+] [-]

, 2010-01-15 09:23, pirms 15 gadiem
Šautriņas ir citā sadaļā!
Prieks par veco lapsu Viljamsu - visumā pārliecinoši un savā stilā.