Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:110, Did:0, useCase: 3

Noskaidroti "Pro-Am" snūkera turnīra pusfinālisti

Jānis Pārums

Noskaidroti "Pro-Am" snūkera  turnīra pusfinālisti
Foto: Lauris Bērziņš

Vakar "Pro-Am" snūkera turnīra priekšsacīkstēs noskaidrojies, ka pusfinālos tiksies Deniels Velss (Velsa) pret Pēteri Ermansonu (Latvija), un Alans Trigs (Anglija) pret Artūru Neilandu (Latvija).

NB biljarda klubā norisinās pirmais starptautiskais "Pro-Am" sērijas turnīrs snūkerā. Turnīru ar savu klātbūtni pagodinājuši pasaules profesionālie meistari Alans Trigs (Anglija) un Deniels Velss (Velsa). Līdz ar viņiem turnīrā piedalās Latvijas un Igaunijas talantīgākie jaunie spēlētāji.

NB īpašnieks un turnīra organizators Nikolajs Butvillo pēc aizvadītajām spēlēm komentēja: “Prieks, ka Latvijas biljarda cienītājiem ir iespējas klātienē skatīt šāda līmeņa turnīru.”

Spēles notiek uz īpašiem "Star" profesionāliem snūkera spēles galdiem. Šādi galdi līdz šim bija pieejami tikai Anglijas Karalistē snūkera spēles profesionāļiem.

Pusfināli notiks14. aprīlī plkst. 17: 00 NB biljarda klubā. Turnīrs norisināsies līdz 15. aprīlim, to klātienē var vērot NB biljarda klubā, Rīgā, A. Čaka ielā 38 (ieeja no Ģertrūdes ielas puses). Sacensību fināls risināsies cetutrdien, 15. aprīlī plkst. 17:00.

Informāciju sagatavoja:
Margarita Butvillo

  -2 [+] [-]

, 2010-04-14 17:06, pirms 14 gadiem
Informāciju sagatavoja:
Margarita Butvillo

> laicīgi sagatavoja Jau skrienu! Labprāt būtu aizgājis, bet visam jau nevar izsekot. Varbūt tikai rīt, uz finālu. Bet tur jau Latvijas snūkera spelētāji var arī nebūt!
Nākamreiz varētu ziņot laicīgāk!

     [+] [-]

, 2010-04-14 18:36, pirms 14 gadiem
Es arī šo ziņu gaidīju ātrāk... a līdz cik freimiem spēlē? moš uz beigām šodien var aizstaigāt, bet gan jau angļveidīgie ātri sakapās... starp citu interesēja arī ko šie vinnēja 1/4 finālos.. respektīvi kādi pāri bija!?