Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:110, Did:0, useCase: 3

Viljamss Berlīnē sāk ar pārliecinošu uzvaru

Lauris Bērziņš
Lauris Bērziņš

Viljamss Berlīnē sāk ar pārliecinošu uzvaru
Marks Viljamss

Snūkera turnīru "German Masters" sekmīgi uzsācis pagājušā gada uzvarētājs Marks Viljamss. Viņš 1. kārtā ar rezultātu 5:0 apspēlēja Kenu Dohertiju.

Turnīrs iesākās ar septiņām spēlēm "wild-card" kārtā, un sešās no tām uzvaras izcīnīja favorīti. Uzvarētāju starpā bija arī Kens Dohertijs, kurš ar 5:1 uzveica Vācijas labāko spēlētāju Patriku Ainsli. Par Dohertija nākamo sāncensi kļuva pašreizējais turnīra čempions Marks Viljamss.

Viljamss šajā duelī parādīja diezgan viduvēju sniegumu, un vienīgā nozīmīgā sērija viņam izdevās 4. freimā – 107 punkti. Taču tas nebūt neliedza velsietim tikt pie pārliecinoša panākuma. Dohertija spēle bija ļoti vāja, un mača 5. freims bija vienīgais, kurā viņam izdevās kaut cik līdzīgi pacīnīties ar Viljamsu. Un tomēr beigās atkal pārāks bija Viljamss. Jāatzīmē, ka Dohertija labākā sērija šajā duelī bija vien 21 punktu liela.

Citā 1. kārtas duelī Šons Mērfijs pieveica vēl pavisam nesen notikušā "Shoot-Out" turnīra uzvarētāju Bariju Hokinsu. Samērā augstas raudzes mačā tika izspēlēti visi deviņi iespējamie freimi. Hokinsam bija laba izdevība pabeigt spēli 8. freimā, taču viņš, esot nelielā vadībā, netrāpīja lūzā rozā bumbu, un Mērfijs izmantoja radušos iespēju un panāca izlīdzinājumu – 4:4. Arī izšķirošajā freimā Hokinsam bija dažas izdevības, taču arī šoreiz viņš tās nespēja realizēt, un Mērfijs ar 82 punktu sēriju nodrošināja sev vietu nākamajā kārtā.

Pārliecinošus panākumus 1. kārtā guva arī Rikijs Voldens, Stīvens Magvairs un Džons Higinss, kuri savus pretiniekus – attiecīgi Mārtinu Guldu, Raienu Deju un Marku Deivisu – uzveica ar rezultātu 5:1. Tāpat pie uzvarām tika arī Eidrians Ganels un Stjuarts Bingems.

2012 PartyPoker.net German Masters

"Wild-card" kārta

SpēleRezultāts
Kens Dohertijs – Patriks Ainsle5:1
Eidrians Ganels – Peters Bulens5:3
Ju Delu – Kriss Norburijs5:3
Kreigs Stedmans – Maiks Danns5:3
Liu Songs – Soners Sari5:0
Pols Deivisons – Kšištofs Vrobels5:2
Toms Fords – Filips Ārnolds5:1

1. kārta

SpēleRezultāts
Šons Mērfijs – Barijs Hokinss5:4
Stīvens Magvairs – Raiens Dejs5:1
Džons Higinss – Marks Deiviss5:1
Rikijs Voldens – Mārtins Gulds5:1
Marks Viljamss – Kens Dohertijs5:0
Stīvens Lī – Eidrians Ganels5:2
Stjuarts Bingems – Pīters Ebdons5:3