Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2988, Did:0, useCase: 3

Beļģis Merljē masu finišā triumfē "Giro d'Italia" 18. posmā

Kārlis Justovičs
Kārlis Justovičs

Beļģis Merljē masu finišā triumfē "Giro d'Italia" 18. posmā
"Giro d'Italia" 18. posma finišs Padovā. Foto: Gian Mattia D'Alberto/Zumapress.com/Scanpix

LETA. Beļģijas riteņbraucējs Tims Merljē ceturtdien izcīnīja uzvaru daudzdienu velobrauciena "Giro d'Italia" 18. posmā, svinot otro uzvaru šā gada velobraucienā.

Riteņbraucēji ceturtdien, atgriežoties līdzenumā, veica 178 kilometrus ar vienu ceturtās kategorijas kāpumu un vienu starpfinišu.

Uzvarētājs tika noskaidrots lielās grupas finišā, Merljē ("Soudal Quick-Step") finišējot pēc trim stundām 45 minūtēm un 44 sekundēm un svinot otro panākumu šā gada tūrē pēc uzvaras trešajā posmā.

Ar tādu pašu laiku otrais bija itālis Džonatans Milans ("Lidl - Trek"), kurš šogad trijos "Giro d'Italia" posmos jau ir uzvarējis, bet trešais - "Alpecin - Deceuninck" braucējs no Austrālijas Kedens Grovzs.

Kopvērtējumā slovēnis Tadejs Pogačars (UAE) kolumbieti Danielu Felipi Martinesu ("Bora-hansgrohe") apsteidz par septiņām minūtām un 42 sekundēm, bet Geraintu Tomasu ("Ineos Grenadiers") - par astoņām minūtēm un četrām sekundēm.

107. "Giro d'Italia" velobrauciens noslēgsies svētdien Romā.