Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2988, Did:0, useCase: 3

''Elektrum'' Vienības brauciena numurus aicina izņemt īpašā Expo

Toms Markss
Toms Markss

Jau šīs nedēļas nogalē Siguldā notiks “Elektrum” Vienības brauciens. Pasākuma dalībnieki aicināti izņemt savus starta numurus īpašā “Expo”, kas 23. un 24. augustā atradīsies “Akropole Alfa”. Siguldas iedzīvotājiem un viesiem pasākuma laikā ir arī jārēķinās ar satiksmes ierobežojumiem.

“Elektrum” Vienības brauciens trešo gadu pēc kārtas notiks divu dienu garumā. Lielo pasākumu sestdien ievadīs mazākie pedāļu minēji, piedaloties Bērnu Vienības braucienā. Dienu vēlāk Siguldu pārņems vairāki tūkstoši pedāļu minēju, lai piedalītos kādā no četrām organizatoru piedāvātajām distancēm – Sporta šosejas, MTB, Tautas vai Izlaides braucienā.

Lai atvieglotu dalībnieku laiku un plānošanu, organizatori aicina savus dalībnieku starta numurus izņemt laikus. To paveikt būs iespējams īpaši izveidotā “Expo”, kas atradīsies “Akropole Alfa” mājīgajās telpās. Expo darba laiks 23. un 24. augustā būs no pulksten 10:00 rītā līdz 21:00 vakarā. Expo varēs arī iegūt plašāku informāciju par braucieniem, kā arī iegādāties pasākumam veltītus suvenīrus.

Pasākuma dienā, lai nodrošinātu braucēju un iedzīvotāju drošību, autovadītājiem Siguldā būs jārēķinās ar satiksmes ierobežojumiem. 25. augustā tiks slēgta satiksme Siguldas un Turaidas kalnos, kā arī daudzviet Siguldā, tostarp Cēsu ielā, Lāčplēša ielā posmā no Leona Paegles līdz Jāņa Poruka ielai. Leona Paegles ielā posmā no Lāčplēša ielas līdz Svētku laukumam, Līvkalna ielā no Lāčplēša ielas līdz Svētku laukumam. Tāpat īslaicīgi aizliegumi gaidāmi arī citviet Siguldā un ārpus tās.

Pieteikšanās gada lielākajam pašmāju velo notikumam turpinās mājaslapā Velosipēdu maratoni Latvijā - velo.lv Tur atrodams arī nolikums un cita informācija.

Elektrum Vienības brauciena programma:

24. augusts:

16:00, Bērnu Vienības brauciens, Spieķu parkā

25. augusts:

10:00 Crossborder Sporta šosejas brauciens (99 km), Gaujas un Cēsu ielas krustojumā
11:30 Erica Synths MTB brauciens (40 km), Gaujas un Cēsu ielas krustojumā
12:00 Izklaides brauciens (28 vai 33 km)
12:45 Tautas brauciens (49,4 km)

Izmantotie resursi:
lrf.lv