Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2988, Did:0, useCase: 3

Divkārtējais "Tour de France" čempions Vingegors varēs piedalīties šā gada velobraucienā

Agris Suveizda

Divkārtējais "Tour de France" čempions Vingegors varēs piedalīties šā gada velobraucienā
Jonass Vingegors. Foto: imago/Sirotti/Scanpix

LETA--AFP. Iepriekšējo divu sezonu prestižā daudzdienu velobrauciena "Tour de France" uzvarētājs dānis Jonass Vingegors varēs piedalīties šī gada tūrē, ceturtdien paziņoja viņa pārstāvētā "Visma-Lease a Bike" komanda.

Aprīļa sākumā Vingegords Basku zemes velobrauciena posmā piedzīvoja kritienu, kā rezultātā salauza vairākas ribas un guva plaušu bojājumus.

"Divkārtējais tūres uzvarētājs ir pietiekami atveseļojies pēc negadījuma Basku zemes tūrē, lai cīnītos par labu rezultātu," teikts komandas paziņojumā.

Mēnesi pēc traumu gūšanas dānis atgriezās uz velosipēda un tagad jūtas pietiekami pārliecināts par saviem spēkiem, lai piedalītos sacensībās.

"Priecājos, ka varēšu piedalīties tūrē," komanda citē dāņu riteņbraucēju. "Iepriekšējie mēneši nav bijuši viegli. Pateicos savai ģimenei un komandai par nelokāmo atbalstu."

Šā gada "Tour de France" sāksies 29. jūnijā Itālijas pilsētā Florencē un norisināsies līdz 21. jūlijam.

Izmantotie resursi:
LETA