Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2988, Did:0, useCase: 3

"Dobeles kausam" šosejas riteņbraukšanā reģistrējušies jau teju 400 dalībnieki

Toms Markss
Toms Markss

"Dobeles kausam" šosejas riteņbraukšanā reģistrējušies jau teju 400 dalībnieki
Ģirts Harkins (no kreisās)
Foto: Māris Vancevičs

Sestdien un svētdien Dobeles novadā ar “Dobeles kausu” startēs jaunā Latvijas kausa sezona šosejas riteņbraukšanā. Gaidāmajām sacensībām pieteikušies jau 400 dalībnieki ne tikai no Latvijas, bet arī Lietuvas, Igaunijas un Beļģijas.

Latvijas kausa jaunajā sezonā šosejas riteņbraukšanā iekļautas 18 sacensības. Jau par tradīciju kļuvis, ka sezona startē Dobeles novadā ar RSK “Tandēms” rīkotajām “Dobeles kauss” sacensībām divu dienu garumā.

Sacensības guvušas ļoti lielu dalībnieku atsaucību. Dažādās vecuma un meistarības grupās pieteikušies jau 390 dalībnieki. Reģistrācija vēl turpinās. Dalībnieku vidū ne tikai visi Latvijas riteņbraukšanas klubi, sporta skolas, bet arī ļoti liels skaits Lietuvas un Igaunijas vienību sportisti. Lietuvas UCI kontinentālās vienības “Energus” sastāvā sacensībām Dobelē iekļauts arī Beļģijas riteņbraucējs.

Sestdien no pulksten 11:00 Apguldes ciemā risināsies individuālā brauciena sacensības. Organizatori parūpējušies par 5 un 10 kilometru garām distancēm. Jauninājums būs U10 grupu puišiem un meitenēm iekļaušana. Sacensību trase būs braucējiem labi zināma, ar lieliem klajumiem, pāris pagriezieniem un līkumiem.

Tikmēr svētdien pulksten 10:00 Kroņaucē startēs pirmais grupas brauciens. Dienu iesāks U14 un U16 grupas meitenes ar 24 kilometru garu grupas braucienu. 11:00 sekos U14 zēnu un V7 senioru grupas brauciens. Pulksten 12:00 56 kilometru garajā distancē dosies dāmu elites, U23, amatieru un junioru sportistes, kam 13:30 sekos U16 jauniešu grupas brauciens. Diena noslēgsies ar 80 kilometru garo elites, U23, junioru un amatieru vīru grupas braucienu.

Pietiekšanās sacensībām turpinās līdz 11. aprīļa pulksten 23:00. Pēc norādītā termiņa uz individuālo braucienu pieteikties iespējams nebūs.

Izmantotie resursi:
lrf.lv

     [+] [-]

, 2024-04-11 18:38, pirms 3 nedēļām
Nu vismaz virsrakstu pārlasīt var un saprast, ka stilistiki ir pilnīga miskaste

"Dobeles kausam" šosejas riteņbraukšanā jau reģistrējušies jau teju 400 dalībnieki