Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2988, Did:0, useCase: 3

Bogdanovičs finišē 23. vietā Malaizijā notiekošā velobrauciena septītajā posmā

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Bogdanovičs finišē 23. vietā Malaizijā notiekošā velobrauciena septītajā posmā
Māris Bogdanovičs. Foto: Tomas Gaubys

LETA. Latvijas riteņbraucējs Māris Bogdanovičs sestdien ierindojās 23. pozīcijā Malaizijā notiekošo daudzdienu sacensību "Le Tour de Langkawi" (UCI kat.2.Pro) septītajā posmā.

Tūres septītajā posmā riteņbraucēji mēroja 199,3 kilometrus ar trīs sprinta starpfinišiem un vienu ceturtās kategorijas kāpumu.

Grupas finiša sprintā uzvaru izcīnīja itālis Mateo Malučelli ("JCL Team UKYO"), kurš apsteidza "Tudor" vienības pārstāvjus Arvidu de Kleijnu un Maikelu Zijlārds no Nīderlandes.

Lielā grupa, kuras rindās finišu šķērsoja arī Bogdanovičs ("Hengxiang"), finišu sasniedza pēc četrām stundām 18 minūtēm un trīs sekundēm.

Kopvērtējumā līderpozīciju saglabā Lielbritānijas sportists Makss Pūls ("dsm-firmenich PostNL"), kurš par 13 sekundēm apsteidz spāni Hosē Manuelu Diasu ("Burgos - BH") un par 20 sekundēm ir priekšā Tomasam Pesenti ("Ukyo") no Itālijas.

Bogdanovičs no līdera atpaliek 25 minūtes un 52 sekundes un kopvērtējumā ieņem 79. vietu.

Sacensībās piedalījās arī Bogdanoviča komandas biedrs "Hengxiang" komandas rindās Andris Vosekalns, tomēr ceturtajā posmā viņš neiekļāvās laika limitā un tūre viņam ir noslēgusies.

Sacensības astoņu posmu garumā noslēgsies 6. oktobrī.

Pērn šajā velobraucienā uzvarēja brits Saimons Kārs, Bogdanovičs ierindojās 87. vietā, bet Vosekalns - 109. pozīcijā. Sprinteru vērtējumā Bogdanovičam bija 26. vieta.