Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2988, Did:0, useCase: 3

Bogdanovičam sestā vieta Ķīnā notiekošās tūres otrajā posmā

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Bogdanovičam sestā vieta Ķīnā notiekošās tūres otrajā posmā
Māris Bogdanovičs. Foto: LRF

LETA. Latvijas riteņbraucējs Māris Bogdanovičs trešdien Ķīnā notiekošā daudzdienu velobrauciena "Tour of Poyang Lake" (UCI kat.2.2) otrajā posmā finišēja sestais un kopvērtējumā pakāpās uz otro vietu, kamēr Andris Vosekalns ierindojās 135. pozīcijā.

Otrajā posmā riteņbraucēji mēroja 113,6 kilometrus.

Vadošās grupas finišā ātrākais bija Pjotrs Rikunovs ("Chengdu"), kuram otrajā un trešajā pozīcijā sekoja attiecīgi austrālietis Keins Ričardss ("Roojai Insurance") un Nīderlandes sportists Meinderts Veilinks ("Parkhotel Valkenburg"). 43 riteņbraucēju lielā grupa distanci veica divās stundās 33 minūtēs un 48 sekundēs.

Arī Bogdanovičs ("Hengxiang") finišēja kopā ar vadošo grupu, kamēr viņa komandas biedrs Vosekalns atpalika deviņas minūtes un 55 sekundes.

Kopvērtējumā pirmo vietu saglabā Rikunovs, kurš par 26 sekundēm apsteidz Bogdanoviču, bet trešais arī ar 26 sekunžu deficītu ir vēl viens "Hengxiang" komandas pārstāvis krievs Timofejs Ivanovs. Vosekalns zaudē 11 minūtes un 33 sekundes un atrodas 102. pozīcijā.

Tūres turpinājumā tiks aizvadīti vēl astoņi posmi un sacensības noslēgsies 12. septembrī.

Pērn "Tour of Poyang Lake" tika aizvadīti pieci posmi un sacensībās startēja Latvijas riteņbraucējs Mārtiņš Pluto, kurš kopvērtējumā ierindojās 35. vietā.