Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2988, Did:0, useCase: 3

Skujiņam 12. vieta "Etoile de Besseges - Tour du Gard" trešajā posmā

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Skujiņam 12. vieta "Etoile de Besseges - Tour du Gard" trešajā posmā
Toms Skujiņš. Foto: Latvijas Riteņbraukšanas federācija.

LETA. Latvijas riteņbraucējs Toms Skujiņš no Pasaules tūres vienības "Trek - Segafredo" piektdien finišēja 12.vietā "Etoile de Besseges - Tour du Gard" (UCI kat.2.1) sacensību Francijā trešajā posmā.

Trešajā posmā riteņbraucēji veica 155 kilometrus ar vienu pirmās un trim otrās kategorijas kāpumiem, kas krietni paretināja lielo grupu. Finišā pirmais bija "Cofidis" franču braucējs Benžamēns Tomā, kurš distanci veica trīs stundās 38 minūtēs un 31 sekundē.

Tomā par deviņām sekundēm apsteidza tuvākos sekotājus - "EF Education-EasyPost" braucēju itāli Alberto Betiolu un "Uno-X Pro" norvēģu braucēju Tubīasu Hallannu Juhannesenu, kurš bija trešais arī dienu iepriekš.

15 sekundes uzvarētājam zaudēja lielā grupa, kurā 12. vietā finišēja Skujiņš. Viņš ieņēma augstāko vietu no savas komandas riteņbraucējiem. Startēja 140 riteņbraucēji.

Kopvērtējumā līderpozīcijās ir izvirzījies Tomā, kurš par septiņām sekundēm apsteidz Betiolu un par 15 sekundēm - "TotalEnergies" pārstāvi francūzi Matjē Birgodo. Skujiņš ieņem astoto vietu, līderim zaudējot 42 sekundes. Viņš ir augstākajā vietā no savas komandas braucējiem.

Sestdien ceturtajā posmā sportistus 145 kilometrus garās distances beigās gaida viens otrās kategorijas kāpums un finišs ar pirmās kategorijas kāpumu Monbuke kalnā.

Sacensības piecu posmu garumā beigsies svētdien.

     [+] [-]

, 2022-02-04 21:11, pirms 2 gadiem
Skujiņs malacis