Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:365, Did:0, useCase: 3

BMX riteņbraucēja Pētersone sasniedz pasaules čempionāta pusfinālu

Agris Suveizda

BMX riteņbraucēja Pētersone sasniedz pasaules čempionāta pusfinālu
Vineta Pētersone. Foto: 2022 UEC European Cup

LETA. Latvijas BMX riteņbraucēja Vineta Pētersone sestdien sasniedza Nantē notiekošā pasaules čempionāta pusfinālu, bet Veronika Stūriška kvalificējās ceturtdaļfinālam junioru sacensībās.

Sieviešu elites grupā Pētersone pirmajā braucienā finišēja piektā, bet pēdējās cerības braucienā uzvarēja un iekļuva labāko sešpadsmitniekā. Juniorēm Stūriška uzvarēja pirmās kārtas braucienā un iekļuva ceturtdaļfinālā.

Vīriešiem elites grupā Mikus Strazdiņš bija astotais pirmajā kārtā un ieņēma ceturto vietu pēdējās cerības braucienā, astotdaļfinālam nekvalificējoties.

Junioriem pirmajā kārtā Kārlis Pedraudzis finišēja trešais savā braucienā un iekļuva astotodaļfinālā, kurā savukārt palika septītais un svētdienas sacensībām nekvalificējās. Emīls Mārtiņš Treimanis pirmajā kārtā bija piektais, bet pēdējās cerības braucienā finišēja ceturtais, ar ko nepietika sacensību turpināšanai.

U-23 grupā Rinalds Jānis Kārkliņš pirmajā kārtā bija astotais un pēdējās cerības kārtā - ceturtais, arī viņam noslēdzot sacensības.

Izslēgšanas cīņas turpināsies svētdien, kad tiks noskaidroti pasaules čempioni.

Izmantotie resursi:
LETA

     [+] [-]

, 2022-07-31 09:25, pirms 2 gadiem
Priekš Pētersones tas jau ir ļoti labi.