Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:365, Did:0, useCase: 3

Matisons ceturtais ABA otrā posma sacensībās

Jānis Celmiņš

Matisons ceturtais ABA otrā posma sacensībās
Artūrs Matisons
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

Latvijas BMX braucējs Artūrs Matisons aizvadītajā nedēļas nogalē izcīnījis ceturto vietu "ABA Sooner Nationals" seriāla sacensībās Amerikā "AA Pro" klasē, kas bija jau otrā pieturvieta ABA 2010. gada sezonā. Māris Gūtmanis "A Pro" klasē izcīnīja trešo un ceturto vietu.

Artūrs Matisons sestdien "AA Pro" klases sacensībās ieņēma ceturto vietu, bet svētdien izstājās jau pusfinālā. Sacensībās "A Pro" klasē startēja arī cits latviešu BMX braucējs Māris Gūtmanis, kurš sestdien bija trešais, bet svētdien vietu zemāk - ceturtais.

Šīs sezonas sacensības uzsākuši visi titula pretendenti, kā arī nupat par ABA Čempionu kronētais Rendijs Štamphauzers. Vienīgi Māris Štrombergs pirmās divas nedēļas nogales nolēma izlaist, tā iesākot sezonu mazliet vēlāk, bet par prieku līdzjutējiem un daudzajiem faniem, Māris solās startēt pēc mēneša gaidāmajās sacensībās Floridā un iedzīt jau par stabilu līderi kļuvušo Džeretu Greivu no Austrālijas.

Izmantotie resursi:
bmxrace.lv
bmxlatvia.com

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +4 [+] [-]

, 2010-01-25 13:09, pirms 14 gadiem
Meison, dod tik virsū.

  -1 [+] [-]

, 2010-01-31 14:05, pirms 14 gadiem
kas ta marim pa slinkumu uznacis. .

     [+] [-]

, 2010-02-01 18:29, pirms 14 gadiem
Tulit vel noskies Strombi