Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:365, Did:0, useCase: 3

Zēbolds Pasaules kausa 1. posmā BMX frīstailā izcīna 14. vietu

Toms Markss
Toms Markss

Zēbolds Pasaules kausa 1. posmā BMX frīstailā izcīna 14. vietu
Ernests Zēbolds. Foto: Edijs Pālens/LETA/LOK

Latvijas vadošais BMX frīstaila meistars Ernests Zēbolds Japānā izcīnīja 14. vietu UCI Pasaules kausa pirmajā posmā. Sacensību norisi ietekmēja lietus, kas lika uzvarētāju noskaidrot pēc kvalifikācijas rezultātiem.

Enošimas pilsētā pēdējās dienā valdīja ļoti nepastāvīgi laika apstākļi, kas tiešā veidā ietekmēja arī UCI Pasaules kausa BMX frīstailā pirmā posma norisi. No plānotajām kvalifikācijas, pusfināla un fināla sacensībām norisinājās vienīgi kvalifikācija, pēc kuras rezultātiem arī tika noteikti uzvarētāji.

Ernests Zēbolds kvalifikācijā ieguva 71,84 punktus, kas 43 dalībnieku konkurencē deva 14. labāko rezultātu. Mūsu sportists, lai arī centās, tomēr vēl neparādīja visas savas labākās spējas tā, kā pats vēlētos. Tomēr šis sasniegtais rezultāts ir otrs labākais Ernestam Pasaules kausa posmos.

Uzvarēja francūzis Entonijs Žažāns (91,5 punkti). Otrais Logans Martins (91 punkts) no Austrālijas, bet trešais Niks Brūks no ASV (87,1 punkts).

Izmantotie resursi:
lrf.lv