Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:365, Did:0, useCase: 3

Dāmas tiek Eiropas čempionāta BMX pusfinālā, vīriem sacensības neveiksmīgākas

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Dāmas tiek Eiropas čempionāta BMX pusfinālā, vīriem sacensības neveiksmīgākas
Edžus Treimanis
Foto: Sanda Tūtere

Šodien Glāsgovā norisinās Eiropas čempionāta BMX izšķirošās cīņas. Latviju pārstāvēja četri sportisti, un labāk veicās dāmām, kuras apstājās pusfinālā.

Lai kvalificētos finālam, vajadzēja savā pusfināla braucienā tikt labāko četriniekā, tomēr tas neizdevās nedz Vinetai Pētersonei, nedz Vanesai Buldinskai. Pētersone sacentās pirmajā pusfinālā, no uzvarētājas nīderlandietes Lauras Smuldersas atpaliekot 3,547 sekundes un ierindojoties sestajā vietā. Savukārt Buldinska bija septītā otrajā pusfinālā, no dānietes Simones Kristensenas atpaliekot 3,621 sekundi.

Tādējādi izšķirošais brauciens aizritēja bez latviešu līdzdalības, un par čempioni kļuva Smuldersa, kura aiz muguras atstāja Kristensenu. Pagājušajā gadā Pētersone junioru konkurencē kļuva par vicečempioni, bet Buldinska finišēja trešajā vietā un saņēma bronzas medaļu.

Vīriešu konkurencē Latviju pārstāvēja Edžus Treimanis, Kristens Krīgers un Helvijs Babris. Vissliktāk klājās divu olimpisko spēļu dalībniekam Treimanim, kuram priekšsacīkstēs neizdevās iekļūt četru labāko starpā, tādējādi viņam sacensības beidzās jau pirmajā dienā.

Tikmēr Krīgers un Babris kvalificējās astodaļfinālam, tomēr tālāk tikt viņiem neizdevās. Babris piedzīvoja kritienu, finišēja sestais un no uzvarētāja atpalika vairāk nekā pusminūti, bet Krīgers ierindojās piektajā vietā savā braucienā. Ceturtā pozīcija palika četru sekunžu attālumā, līdz ar to arī viņam neizdevās sastādīt nopietnu konkurenci cīņā par ceturtdaļfinālu.

     [+] [-]

, 2018-08-11 18:45, pirms 6 gadiem
Puiši, man ir nepieciešams, lai skatītāji tulkotu))
Es sāku spēlēt 5 minūtes!
Ja tas ir neērti, dodieties uz priekšu un vienkārši izskatu!
Tas ir starp kollapu >>> 18pop.tk