Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:365, Did:0, useCase: 3

Autors: Andrejs Siliņš

Dzimšanas dienā Štrombergam sestā vieta

Dzimšanas dienā Štrombergam sestā vieta
Māris Štrombergs
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

Vienīgais un divkārtējais olimpiskais čempions BMX riteņbraukšanā Māris Štrombergs no Latvijas svētdien otrajā "Gator Nationals" sacensību dienā ieņēma sesto vietu.

Sestdien notikušajās "Gator Nationals" sacensībās Māris palika uzreiz aiz godalgoto pjedestāla, ierindojoties ceturtajā vietā. Otrajā sacensību dienā, kad Štrombergs kļuva 26 gadus vecs, Mārim neveicās tik labi. Finālā izdevās apsteigt vien Korbenu Šarahu un Sifiso Nlapo no Dienvidāfrikas, paliekot sestajā pozīcijā.

Uzvaru otro dienu pēc kārtas izcīnīja 21 gadu vecais olimpiskais vicečempions un pagājušā gada pasaules čempions Sems Vilobijs no Austrālijas. Konors Fīlds otro dienu pēc kārtas bija uz pjedestāla, trešajai vietai dienu iepriekš pievienojot otro. Trešajā pozīcijā otrās dienas finālā palika Torijs Naihogs no Kanādas.

Kopumā sacensībās piedalījās 46 riteņbraucēji.

Izmantotie resursi:
USA BMX / BMX CANADA - Home


, 2013-03-11 10:47, pirms 11 gadiem
Tas ir vēl viens apliecinājums tam, ka olimiskais zelts bija vistīrākā cūcene... Es jau sen teicu Marko, lai met mieru un pienāk uz manu zālīti-mazliet pakačātu bicīti, paņemtu kādu bairīti... tā teikt, forši, tā kā priekš sevīm
, 2013-03-11 11:12, pirms 11 gadiem
vienalga 4vai 6 kaut pēdējais štrombergs ir un paliek nr 1 un pats labākais jo cik mums mazai latvijai ir 2kartejo olimpisko čempionu
, 2013-03-11 12:05, pirms 11 gadiem
Redzeju video, ar katru dienu Maris atgust formu. Soreiz finala pasa starta aizgaja pa priekshu, bet uz pirmas pumpas druscin kludijas, lidz ar to pazaudeja pirmo poziciju un ieejot pirmaja likuma nedaudz pietaupijas(nobijas, lidz ar to zaudeja ritmu trase un talak jau nobrauca mierigi. CIk dzirdeju tad vinam nav uzstadijums sezonas sakuma cinities uz dzivibu un navi. Pagaidam ir uzdevums iebraukties un ieiet ritma... bus labi!
, 2013-03-11 21:20, pirms 11 gadiem
magic_andris87 rakstīja: vienalga 4vai 6 kaut pēdējais štrombergs ir un paliek nr 1 un pats labākais jo cik mums mazai latvijai ir 2kartejo olimpisko čempionu
kādai mazai valstij? Mēs esam vienīgā valsts uz PASAULES, kurai ir 2kārtējais BMX OS čempions!
Ernests Zēbolds. Foto: Latvijas Riteņbraukšanas federācija

Zēboldam nedaudz pietrūkst, lai OS kvalifikāciju BMX frīstailā turpinātu finālā

LETA. Latvijas sportists Ernests Zēbolds piektdien Šanhajā 2024.gada Parīzes olimpisko spēļu kvalifikācijā BMX frīstailā "park" disciplīnā nepārvarēja atlasi, paliekot pirmais aiz kvalifikācijas barjeras.
Kristens Krīgers
Foto: Nico van Dartel

Latvijas čempionāta klašu sportisti uzsāk UCI BMX PČ

Piektdien no pulksten 20:45 pēc Latvijas laika ASV pilsētā Rokhilā startē 2024. gada UCI BMX Pasaules čempionāts elites, U23 un junioru grupu sportistiem. Sacensību tiešraide no astotdaļfināliem būs pieejama “Eurosport Player”.
Adelīna Kārkliņa (otrajā vietā)
Foto: Nico van Dartel

Kārkliņa izcīna trešo vietu UCI BMX Challange pasaules čempionātā

Vēlā piektdienas vakarā ASV pilsētā Rokhilā notiekošajā UCI BMX Challange pasaules čempionātā pirmo godalgu Latvijai izcīnīja BMX kluba “Valmiera” sportiste Adelīna Kārkliņa, kura guva trešo vietu meiteņu G16 vecuma grupā. Sacensības negaisa dēļ tika pārtrauktas pēc priekšbraucieniem, rezultātus nosakot pēc trīs braucieniem.