Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:365, Did:0, useCase: 3

Treimanis otrais Eiropas BMX čempionāta 6. kārtā

Jānis Pārums

Treimanis otrais Eiropas BMX čempionāta 6. kārtā
Edžus Treimanis
Foto: Elīna Ola

Šodien Čehijas galvaspilsētā Prāgā noslēdzās 2011 UEC Eiropas BMX čempionāta sestā kārta, kurā lielisku sniegumu demonstrēja Māra Štromberga aģentūras Valmieras braucējs Edžus Treimanis, izcīnot otro vietu elites vīru klasē un tikai par mata tiesu spraigā cīņā piekāpjoties līdzšinējam līderim Jorisam Daudetam.

Skaistā un saspringtā cīņā Treimanis bija vienīgais, kas varēja mēroties spēkiem ar līdzšinējo nepastrīdamo visu posmu līderi – Jorisu Daudetu. Pārspējot pārējos sāncenšus, Treimaņa iegūtā otrā vieta sestajā posmā ļāva viņam kopvērtējumā pakāpties uz trešo vietu, kā arī izcīnīt Latvijai tik svarīgos punktus ceļazīmei uz Londonas olimpiskajām spēlēm.

„Izdevās nostartēt tieši tā, kā biju iecerējis. Veiksmīgie priekšbraucieni deva pārliecību par saviem spēkiem, kaut gan konkurence bija ļoti liela. Finālā biju gatavs sīvai cīņai, jo vairāk par visu gribēju pierādīt, ka varu būt līderis. Šoreiz mazliet veiksmīgāks atkal izrādījās Daudets, tomēr rezultāti ir jau daudz tuvāki tam līmenim, kādu esmu spējīgs parādīt. Vienmēr ir mazliet pietrūcis, lai viss sanāktu, ka gribētos, bet šodien visi apstākļi bija manā pusē” pēc sacensībām komentēja Treimanis.

Sekmīgs starts izdevās vēl vienam Māra Štromberga aģentūras Valmieras braucējam Rihardam Veidem, kurš šogad pirmo reizi iekļuva finālā un aizraujošā sacensībā ieguva astoto vietu. Pusfinālā septītajā vietā palika Kristers Lejiņš, bet Kristers Taims un Uldis Balbeks cīņu pabeidza astodaļfinālā, kamēr Vieturs Morozs neizkļuva no priekšbraucieniem.

Junioru sacensībās Klāvam Lisovskim pirmoreiz šogad izdevās iekļūt finālā, kur tika izcīnīta piektā vieta. Elvis Puroms un Roberts Bāriņš iekļuva pusfinālā, kur ieņēma, attiecīgi, piekto un sesto vietu. Savukārt Kristaps Vinters apstājās ceturtdaļfinālā.

Izmantotie resursi:
Māra Štromberga aģentūra
BMXrace*lv | BMX - bezbailīgi, mērķtiecīgi,...

  +1 [+] [-]

, 2011-05-08 23:16, pirms 13 gadiem
ko īsti nozīmē Māra Štromberga - aģentūra ?

     [+] [-]

, 2011-05-08 23:45, pirms 13 gadiem
laikam bmx notiek vienīgi juniori un elite,bet kad mazais glāzers novinnē abas dienas B10 grupā,tas laikam maz kādu skar.paskatamies un pamācamies-www.bmxvalmiera.com kā jāseko lidz visām vecuma grupām.šodien uzvaru izcīnija arī viesturs ceplītis B13 grupā.galu galā no kā izaug nākamie čempioni.vai ne tā?

     [+] [-]

, 2011-05-09 01:10, pirms 13 gadiem
sorry.ceplītis uzvarēja B14 grupā.

     [+] [-]

, 2011-05-09 13:39, pirms 13 gadiem
M.Š.A. ir jauns bmx klubs

     [+] [-]

, 2011-05-11 08:03, pirms 13 gadiem
sandijs22 rakstīja: laikam bmx notiek vienīgi juniori un elite,bet kad mazais glāzers novinnē abas dienas B10 grupā,tas laikam maz kādu skar.paskatamies un pamācamies-www.bmxvalmiera.com kā jāseko lidz visām vecuma grupām.šodien uzvaru izcīnija arī viesturs ceplītis B13 grupā.galu galā no kā izaug nākamie čempioni.vai ne tā?
Eiropas čempionāta posmi neattiecas uz bērniem, jauniešiem un pieaugušiem amatieriem. Tiem ir Eiropas čempionāts kā viens pasākums. Ir Čempionātu(PRO) un Challange grupas kopš BMX ir UCI paspārnē. Katrā ziņā, Challange grupas masu mēdijiem neinteresē, tas arī nekādi neveicinātu sporta prestižu plašākā sabiedrībā. Tik smalkas ziņas vairāk saistošas priekš iekšējās sabiedrības. Cik daudz mēs masu mēdijos uzzinām par 8-gadīgo hokeja čempionātiem Eiropā un pasaulē?