Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:365, Did:0, useCase: 3

Ar diviem posmiem Beļģijā nedēļas nogalē noslēgsies UEC BMX EK sezona

Toms Markss
Toms Markss

Sestdien un svētdien Beļģijas pilsētā Ravels, kas atrodas netālu no Antverpenes, šīs nedēļas nogalē norisināsies UEC BMX Eiropas kausa noslēdzošie divi posmi. Sacensībās startēs 14 Latvijas sportisti, tostarp pārliecinošais junioru grupas līderis Edgars Langmanis no “BMX Rīga/ RRS”.

Pēdējie divi UEC BMX Eiropas kausa posmi ļoti nozīmīgi, jo tajos sportisti sacenšas par dubultajiem punktiem kopvērtējumam. Junioru grupā ļoti pārliecinošs līderis ir Edžus Treimaņa audzēknis no “BMX Rīga/ RRS” Edgars Langmanis, kurš gatavs savas pozīcijas nostiprināt arī noslēdzošajā posmā. Liels konkurents viņam būs kluba biedrs Kristers Apels, kurš šosezon priecēja ar uzvaru Čehijas posmā.

Jāizceļ arī “AKSSC Valmiera” vīri, kuri sevi apliecināt gatavi vīru U23 grupā. Galvenās cerības šeit saistāmas ar Pasaules čempionāta pusfinālistu Emīlu Mārtiņu Treimani un Eiropas kausa posmos TOP3 iekļuvušo Kārli Pedraudzi. No Latvijas braucējiem jāizceļ arī Eiropā izteikti dominējušais krūzeru M40 – 44 grupas braucējs Ģirts Jonkus no “Mītavas kumeļi”, spēcīgais B14 grupas braucējs Ralfs Ratnieks no “BMX Rīga/ RRS”, kā arī jaudīgais “BMX Ādaži” braucējs B8 grupā Mateo Bogomazovs.

Sacensības sestdien un svētdien sāksies pulksten 10:25 pēc Latvijas laika ar B15/16 un čempionāta klašu startiem, kam 16:40 sekos “Challange” klašu braucieni.

Sacensības tiešraidē vērojamas būs interneta platformā UEC- Accueil

Izmantotie resursi:
lrf.lv