Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:365, Did:0, useCase: 3

Treimanim atkal sudrabs EČ posmā

Jānis Celmiņš

Treimanim atkal sudrabs EČ posmā
Edžus TreimanisFoto: bmxlatvia.com

Izcila nedēļas nogale Eiropas čempionātā BMX riteņbraukšanā 7. un 8 kārtā Šveicē, izdevusies Edžum Treimanim un Kristapam Vinteram. Abi abas dienas kāpj uz goda pjedestāla un nostiprina savas pozīcijas kopvērtējumā.

Edžus Treimanis arī svētdien atkārto sestdienas sniegumu un pārliecinoši izcīna 2.vietu! Latvijas jaunā "lokomotīve" ne pajokam ieskrējies trīs otrās vietas pēc kārtas eiropas čempionāta posmos!

Edžus Treimanis: "Jutos labi, bija mazliet sākumā problēmas ar vēderu, bet tad mūsu komandas vadītājs Normunds Taims izmasēja, salika visu pa plauktiņiem un tad tik atlika darīt to, ko māku vislabāk. Bija iespeja finalā apsteigt "neapsteidzamo" čempionāta līderi Jorisu Dodē (jau 8 uzvaras no 8), bet pats kļūdījos iznākot no beidzamās virāžas, komentējot sestdienas fināla braucienu. Savukārt, šodien izdevās labs starts, bet ar to tomēr bija par maz, lai noturētu iekšmalu, ko Dodē arī izmantoja. Trasē ja nepieļauj lielas kļūdas, tad ir grūti apsteigt, tāpēc šoreiz sanāca apli veikt aiz neapšaubāmā eiropas līdera. Protams, esmu ar startu šajā nedēļas nogalē apmierināts, kas ir visu laiku mans labākais 2 dienu rezultāts. Paldies komandai par labi paveiktu darbu šajā ned'ēlas nogalē."

Arī Kristaps Vinters atkārto iepriekšējās dienas panākumu un jau trešo reizi kāpj uz goda pjedestāla zemākā pakāpiena. Trīs trešās vietas junioru grupas debitantam. Jāsaka, ka ne bez iespējām pakāpties augstāk.

Kristaps Vinters: "Finālā izvērtās interesantas cīņas, esot 2.pozīcijā meklēju iespēju pakāpties augstāk, kā arī vienlaicīgi sargāju savējo, bet līderis pieļāva kļūdu un sabremzēja visu braucienu, kur nācās samarienāties ar vietu zemāk šķērsojot finiša līnijā. Jāsaka, kā pa viļņiem katrs brauciens, sanāca arī nokrists sestdienas priekšbraucienā, bet kopumā divi pjedestāli ir manā vērtējumā labs panākums."

Rihardam Veidem pietrūkst, lai atkal izkļūtu no 1/4, kā arī Kristers Taims nepārvar priekšbraucienu kārtu.

Izmantotie resursi:
BMX ZIŅAS - BLOGI | bmxlatvia.com

  +1 [+] [-]

, 2011-06-05 22:18, pirms 13 gadiem
Treimanis kartīgi ieskrējies!
Bus labs dublieris Štrombergam 2012 Olimpiāde!

     [+] [-]

, 2011-06-05 23:25, pirms 13 gadiem
11. un 12. jūnijā braucat uz Madonu lūkot visus spicākos Latviešus gan LRF kausā, gan BMX Brand Prix Latvia 2. posmā! Round 2, Madona - BMX Grand Prix Latvia

     [+] [-]

, 2011-06-06 14:08, pirms 13 gadiem
Jāpiemin,ka šajās sacensībās piedalījās arī citi Latvijas sportisti- Sandra Aleksējeva (Elite Women), Kristers Lejiņš (Elite Men), Artūrs Matisons (Elite Men), Uldis Balbeks (Elite Men) un Klāvs LIsovskis (Junior Men). Sīkāk- BMXrace*lv | BMX - bezbailīgi, mērķtiecīgi,...

     [+] [-]

, 2011-06-06 14:08, pirms 13 gadiem
Video atrodami te- BMX Videos