Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:365, Did:0, useCase: 3

Autors: Edgars Bērziņš

Lakučs Krievijā tomēr nestrādās

Lakučs Krievijā tomēr nestrādās
Ivo Lakučs
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze

Latviešu BMX riteņbraukšanas treneris Ivo Lakučs nolēmis atteikties no darba iespējām Krievijas valstsvienībā. Tā vietā Lakučs dosies uz ASV, lai klātienē palīdzētu mūsu spīdeklim Mārim Štrombergam pēc iespējas veiksmīgāk atkopties no rokas un pleca savainojumiem, vēstīts portālā ''BMX Latvia''.

Janvārī Lakučs izlēma savu profesionālo karjeru virzīt Austrumu virzienā, konceptuāli vienojoties par Krievijas valstsvienības sportistu sagatavošanu 2012. gada Londonas olimpiskajām spēlēm. Tagad kļuvis zināms, ka abas puses tomēr nesadarbosies, jo Lakučs nolēmis doties uz ASV un palīdzēt Mārim Štrombergam nostāties uz savām kājām.

"Māris [Štrombergs] man ir svarīgāks. Viņam atveseļošanās process ieildzis. Jau trīs mēneši pagājuši, bet ārsts nupat teica, ka nopietni trenēties nedrīkst vēl mēnesi. Sanāks ļoti ilga pauze, pēc kuras būs grūti vienam savākties. Viņam būs vajadzīga mana palīdzība. Izrunājāmies un nolēmām, ka braukšu pie viņa uz ASV,'' portālā bmxlatvia.com citēts Lakučs.

Kā vēstīts portālā, abu pušu starpā vēl nebija noslēgts oficiāls līgums, kas šķiršanos padarījis vieglāku gan no likumdošanas, gan cilvēciskā viedokļa. Turklāt abas puses nolēmušas, ka vasarā, neilgi pirms pasaules čempionāta, krievu sportisti trīs nedēļas savu meistarību slīpēs tieši Latvijas BMX trasēs.

Izmantotie resursi:
BMX ZIŅAS - BLOGI | bmxlatvia.com


Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2011-03-02 20:37, pirms 14 gadiem
Lūk tas ir īsts draugs un cīņu biedrs!
, 2011-03-02 21:03, pirms 14 gadiem
Visu cieņu, jau atkal šis vīrs izpelnās visdziļāko cieņu!
, 2011-03-02 21:04, pirms 14 gadiem
nu laikam krievija neviens negrib stradat!nauda ir, bet parejais...............
, 2011-03-02 22:18, pirms 14 gadiem
cepuri nost par šādu gājienu!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Edgars Langmanis (no labās) kopā ar savu treneri Edžus Treimani
Foto: Nico Van Dartel

Latvijas BMX sportistiem divas uzvaras un citi panākumi UEC Eiropas kausa kopvērtējumā

Noslēgusies UEC BMX Eiropas kausa sezona, kurā tika iekļauti 12 posmi. Kopvērtējumā no Latvijas sportistiem uzvaras izcīnīja junioru grupā startējošais Edgars Langmanis (“BMX Rīga/ RRS”) un krūzeru M40 – 44 grupas braucējs Ģirts Jonkus (“Mītavas kumeļi”).
Madonas posms
Foto: Sanda Balode

Ar jaudīgām sacensībām Madonā aizvadīts ''Crystal Dent'' BMX LK 8. posms

Sestdien Madonā esošajā Smeceres sila trasē, atzīmējot vietējā kluba 15. gadu dzimšanas dienu, aizvadīts “Crystal Dent” BMX Latvijas kausa sezonas astotais posms. Jaudīgajā jauniešu B15/16 grupā uzvaru izcīnīja “BMX Rīga/ RRS” sportists Roberts Černovs.
Edgars Langmanis (pa vidu)
Foto: Nico Van Dartel

Langmanis uzvar UEC BMX EK sezonas noslēdzošajā posmā un kopvērtējumā

Svētdien Beļģijā ar 12. posmu noslēdzas UEC BMX Eiropas kausa sezona. Junioru grupā lielajā finālā pēc izcila starta uzvarēja “BMX Rīga/ RRS” sportists Edgars Langmanis, kurš arī pārliecinoši triumfēja kopvērtējumā. Vīru U23 grupā Latvijas čempions Kārlis Pedraudzis iekļuva finālā, tajā finišēdams septītajā pozīcijā. Challnage sacensībās uzvaru posmā un kopvērtējumā guva krūzeru M40 - 44 grupas braucējs Ģirts Jonkus no "Mītavas kumeļi". Foto: Nico Van Dartel.