Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:5, Did:0, useCase: 3

Latvijas U 23 izlase startēs "Triptiqu des Monts et Chateaux" velobraucienā

Toms Markss
Toms Markss

Latvijas U 23 izlase startēs "Triptiqu des Monts et Chateaux" velobraucienā
Andris Vosekalns (priekšplānā)
Foto: teamrietumudelfin.lv

Piektdien, 29. martā, Beļģijā sāksies "Le Triptiqu des Monts et Chateaux" (UCI 2.2) daudzdienu velobrauciens, kurā startēs arī Latvijas Nacionālā U 23 izlase. Kopumā trijās dienās tiks veikti trīs etapi un individuālais brauciens.

Piektdien Beļģijā jau 18. reizi startēs "Triptique dus Monts ed Chateaux" daudzdienu velobrauciens. Sacensībās riteņbraucējiem plānots veikt trīs etapus un individuālo braucienu, kas notiks vienā dienā ar velobrauciena otro posmu. Kopējais sacensību garums 451,1 kilometrs.

Lai arī Beļģijā, tāpat kā citviet Eiropā, pavasaris ir aizkavējies, tomēr domājams, ka šīs sacensības nelabvēlīgie laika apstākļi pārāk neskars. "Triptique dus Monts ed Chateaux" velobraucienā startēs 23 komandas, kuru vidū būs arī Latvijas Nacionālā U 23 izlase. Bez latviešiem velobraucienā pieteikušās arī tādu labi zināmu komandu kā - "Astana" un "Leopard -Trek" tuvākās rezerves. Dalībnieku vidū būs arī Dānijas un Norvēģijas Nacionālās komandas.

Latvijas U 23 izlases galvenais treneris Vitālijs Smirnovs dalībai velobraucienā nosaucis septiņus riteņbraucējus. Seši no tiem pārstāv Latvijas kontinentālo komandu "Rietumu – Delfin", bet viens sportists ir no Luksemburgas vienības "Team Differdance". Sastāvā iekļauts arī Toms Skujiņš, kurš nesen izcīnīja uzvaru "Tour de Blida" velobrauciena posmā.

Latvijas izlases sastāvs "Triptique dus Monts ed Chateaux" (UCI 2.2) velobraucienā:

Vārds UzvārdsPilsētaKomanda
Toms SkujiņšCarnikavaRietumu - Delfin
Ivars ProkofjevsCēsisRietumu - Delfin
Andris VosekalnsAlūksneRietumu - Delfin
Armands BēcisRīgaRietumu - Delfin
Sandis EislersSmilteneRietumu - Delfin
Krists NeilandsKuldīgaRietumu - Delfin
Jānis DakterisTukumsTeam Differdance

Informāciju sagatavoja:
Toms Markss
Latvijas Riteņbraukšanas preses sekretārs

     [+] [-]

, 2013-03-28 19:35, pirms 11 gadiem
izstā U-23 izlase izskatās šadi- Flaksis, Skujiņš, Vosekalns, Bēcis, Dakteris, Liepiņš, un var būt vēl kāds super talants uzrodas jo Prokofjevs tomēr ir kalnu riteņbraucējs, bet Eislars un Neilands vēl ir par jaunu tādam līmenim.
Bet zinot to cik nejēdzīgi tiek veidotas izlase, nešaubos ka kāds pa blatu tiks