Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:5, Did:0, useCase: 3

Ermane-Marčenko ieņem 60. vietu junioru čempionāta grupas braucienā

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Ermane-Marčenko ieņem 60. vietu junioru čempionāta grupas braucienā
Foto: lrf.lv

LETA. Latvijas riteņbraucēja Evelīna Ermane-Marčenko sestdien Beļģijā ieņēma 60. vietu pasaules čempionāta junioru sacensībās grupas braucienā.

Riteņbraucējas sacentās 75 kilometru distancē, kas bija sadalīta piecos apļos, katrā no tiem pārvarot četrus paugurus.

Uzvaru izcīnīja Lielbritānijas riteņbraucēja Zoja Beksteda, kura finiša spurtā pārspēja amerikānieti Kaju Šmidu, abām finišējot vienā stundā 55 minūtēs un 33 sekundēs. Nepilnu minūti jeb 57 sekundes vēlāk finišēja sekotāju grupa, kuras galvgalī bija vāciete Linda Rīdmana.

Ermane-Marčenko bija grupā, kas uzvarētājai zaudēja sešas minūtes un 28 sekundes, bet Laura Belohvoščika un Kitija Siltumēna nefinišēja. Distanci beidza 94 riteņbraucējas.

Sestdien sieviešu elitē Latvija būs pārstāvēta ar Danu Rožlapu, Liju Laizāni un Līnu Svarinsku.

Vīriešu elites grupas braucienā, kas notiks svētdien, Latviju pārstāvēs četri riteņbraucēji, kas ir maksimāli iespējamais skaits pēc kvotu sadales. Cīņā dosies Toms Skujiņš, Krists Neilands, Emīls Liepiņš un Mārtiņš Pluto.

Pasaules meistarsacīkstēs individuālie braucieni norisinājās Brigē, bet grupas braucieni notiek Lēvenā.

     [+] [-]

, 2021-09-25 13:59, pirms 3 gadiem
Ermane-Marčenko bija grupā, kas uzvarētājai zaudēja sešas stundas un 28 minūtes