Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:5, Did:0, useCase: 3

Frūms un Viginss varētu braukt kopā 2014.gada "Tour de France"

Agris Suveizda

Frūms un Viginss varētu braukt kopā 2014.gada "Tour de France"
Šā gada "Tour de France" uzvarētājs Kristofers Frūms
Foto: SIPA/Scanpix

"Team Sky" vadītājs Deivs Breilsfords uzskata, ka Kristofers Frūms un Bredlijs Viginss varētu braukt kopā nākamā gada "Tour de France" velobraucienā un ka tas neradītu nekādas problēmas un nevajadzīgu spriedzi. Frūms nule kļuva par simtā "Tour de France" čempionu, bet Viginss savainojuma dēļ tūrē nestartēja.

"Neveltu pat nanosekundi laika, lai raizētos, vai viņi satiktu savā starpā. Cilvēki runā par komandas vienotību un komandas saticību, bet es tai absolūti neticu. Lielākajā daļā komandu, ar kurām esmu bijis, nav draudzīgas vides," sacīja Breilsfords.

"Riteņbraukšana nav harmoniska vide. Tas, kas ir nepieciešams, ir mērķu saskaņa, un starp to un draudzību ir atšķirība," Breilsfords turpināja. "Neko nedrīkst izslēgt. Līdzko kaut ko izslēdz, sakot, ka viņš nevar to un to...Mēs šeit neesam, lai lietas izslēgtu, bet gan lai tās kontrolētu."

Britu riteņbraucējs Viginss triumfēja 2012.gada "Tour de France" sacensībās, taču šogad "Team Sky" kā komandas līderi izvirzīja viņa tautieti Frūmu. Šis lēmums raisīja šaubas, kā un vai abi braucēji spēs sastrādāties, taču tās kliedēja Viginsa savainojums, kā dēļ 33 gadus vecais brits nevarēja piedalīties tūrē.

"Viginss šogad sevi ir savedis kārtībā un uzstādījis sev jaunus mērķus. Viņš ir ļoti, ļoti motivēts un lieliskā formā," Breilsfords ar optimismu komentēja Viginsa iespējamo karjeras turpinājumu.

Izmantotie resursi:
BBC - Homepage

     [+] [-]

, 2013-07-23 12:48, pirms 11 gadiem
Šosejas riteņbraukšana tāds interesants sporta veids - it kā komandas, bet beigās ir tikai viens uzvarētājs. Un visi atceras un priecājas principā tikai par šo vienu nevis tiem, kuri viņam ir palīdzējuši.
Būs interesanti skatīties nākošo gadu kā F. ar V. sadalīdz līdera lomu, ka tik galā nesanāk baigā vilšanās.

     [+] [-]

, 2013-07-23 16:00, pirms 11 gadiem
Ocho cincho rakstīja: Šosejas riteņbraukšana tāds interesants sporta veids - it kā komandas, bet beigās ir tikai viens uzvarētājs. Un visi atceras un priecājas principā tikai par šo vienu nevis tiem, kuri viņam ir palīdzējuši.
Būs interesanti skatīties nākošo gadu kā F. ar V. sadalīdz līdera lomu, ka tik galā nesanāk baigā vilšanās.
To jau sadala pirms. Vismaz šogad bija paredzēts, ka Giro Viginsam, bet tūre Frūmam. Nekas labs nebūtu, ja abi sāktu dalīt gonkas laikā palīgus un visu pārējo.

Cita lieta, kā jau minēju iepriekš, nu nav Viginsam tas pa spēkam. Vienu reizi viņam viss sakrita, iespēju izmantoja.

     [+] [-]

, 2013-07-23 16:20, pirms 11 gadiem
Ocho cincho rakstīja: Šosejas riteņbraukšana tāds interesants sporta veids - it kā komandas, bet beigās ir tikai viens uzvarētājs. Un visi atceras un priecājas principā tikai par šo vienu nevis tiem, kuri viņam ir palīdzējuši
Finansiāli, cik dzirdēts, visas balvas neofic. tiek mestas vienā grozā un tad sadala. Braucējam pāri paliek tikai trofeja `kausa veidā`. Komandai tiek daudz reklāmas.