Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:5, Did:0, useCase: 3

Vecpiebalgā notiks velobrauciens "Apkārt Piebalgas ezeriem"

Vecpiebalgā notiks velobrauciens "Apkārt Piebalgas ezeriem"
Publicitātes foto

Sestdien, 18.maijā Vecpiebalgā norisināsies velobrauciens "Apkārt Piebalgas ezeriem", kas būs arī "Trek kauss 2013" 2.posms un "SportLat Balva 2013" 8.posms. Velobrauciens notiks jau astoto reizi, kas vienuviet pulcēs vairākus simtus velobraucējus - profesionāļus un amatierus.

Dalībniekiem tiks piedāvātas divas atšķirīga garuma distances: 50 kilometru un 35 kilometru garas distances. Bez tam sacensību starta vietā pie Vecpiebalgas kultūras nama notika arī bērnu sacensības 3 dažādās vecumam atbilstoša garuma distancēs. Arī šogad norisināsies Voldemāra Cīruļa piemiņas kausu starp labākajiem Vecpiebalgas zēniem.

Sacensību programma

LaiksNotikums
no plkst.10:00Dalībnieku ierašanās; reģistrācija; distances apskate un iesildīšanās
plkst.12:30Starts maratona distancei
plkst.13:00Starts pusmaratona distancei
plkst.13:05Starts bērnu distancei
plkst.15:30Apbalvošana

Sacensību iepriekšējā online reģistrēšanās notiks līdz 16.maijam plkst.24:00. Visu informāciju par "Trek Kauss 2013" iespējams iegūt veikalā "Trek" (Rīgā, Brīvības ielā 155/2), visos "SPORT 2000" veikalos Latvijā (Rīgā, Liepājā, Daugavpilī) kā arī "Sportlat" birojā (Rīgā, Ganību Dambī 25D), kā arī mājas lapās www.trek-kauss.lv, www.sport2000.lv, www.sportlat.lv, aizpildot pieteikšanās formu. Tomēr tie, kas nebūs paspējuši iepriekš reģistrēties, to varēs izdarīt arī sacensību dienā uz vietas.

Informāciju sagatavoja:
Jānis Dreiškins,
SportLat mārketinga komunikāciju vadītājs