Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:5, Did:0, useCase: 3

Sākas reģistrācija "Red Bull Road Rage" sacensībām

Jānis Pārums

Sākas reģistrācija "Red Bull Road Rage" sacensībām
"Red Bull Road Rage" sacensības Francijā
2009. gadā

Šī gada 30. maijā Siguldā notiks sacensības velo nobraucienā "Red Bull Road Rage". Lai gan parasti kalnainā Sigulda asociējas ar kāpšanu augšā, šoreiz būs jābrauc lejup pa kalnu ceļu. Tātad viss, kas jāmāk, ir pareizajā brīdī bremzēt un pagriezt stūri.

14. aprīlī sākas pieteikšanās šim pasākumam redbull.lv. Par trasi "Red Bull Road Rage" nobraucienam ir izvēlēta izaicinājumu pilna vieta, kurā iepriekš velo sacensības nav notikušas. Jau no 20. aprīļa informāciju par trasi būs pieejama medijos un redbull.lv.

Sacensības notiks divās grupās – atsevišķi startēs vīrieši un sievietes. Pirmajā nobraucienā dalībnieki startēs pa vienam uz laiku, pēc tam 64 labākie brauks grupās pa četri. No katra četrinieka divi ātrākie kvalificēsies tālākām sacensībām. Lai piedalītos, nepieciešams velosipēds, kura riteņa izmērs ir no 26-28 collām (visi kalnu un šosejas riteņi) un darbojas abas rokas bremzes (priekšējā un aizmugurējā). Nedrīkst piedalīties ar fiksētā pārnesuma riteņiem. Velosipēdi pirms starta tiks pārbaudīti. Visiem dalībniekiem jābūt vismaz 18 gadu veciem.

Tehniskā informācija un drošības noteikumi
Lai piedalītos "Red Bull Road Rage", obligāti nepieciešama ķivere, cimdi, elkoņu un ceļu sargi. Vēlams arī papildus drošības aprīkojums. Uz pasākumu jāierodas laicīgi, jo katram dalībniekam ir paredzēts vismaz viens treniņbrauciens pa trasi no starta līdz finišam. Tas ir obligāts, bez treniņbrauciena startēt nedrīkstēs.

Piesakoties redbull.lv katrs dalībnieks saņems reģistrācijas numuru un apstiprinājuma e-pastu. Šis e-pasts jāizdrukā! Ar to var doties uz sporta klubu "Veselības fabrika" Brīvības gatvē 214M un saņemt īpašu cenu (20Ls) rīta abonementam (darba dienās no plkst. 7:00 līdz 12:00 un pilna diena brīvdienās), kā arī "Red Bull Road Rage" īpašo treniņprogrammu. Ar šo pašu izdruku pasākuma dienā jādodas uz reģistrācijas telti Siguldā, kur varēs saņemt starta numurus.

Visu "Red Bull Road Rage" dalībnieku, kas šķērsos finiša līniju, bildes meklē sportacentrs.com

Informāciju sagatavoja:
Marija Žuka