Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:5, Did:0, useCase: 3

Madona svinēs BMX kluba 15 gadu jubilejun un uzņems "Crystal Dent" BMX LK 8. posmu

Ivars Bācis
Ivars Bācis

Madona svinēs BMX kluba 15 gadu jubilejun un uzņems "Crystal Dent" BMX LK 8. posmu
Foto: LRF.

Nedēļas nogalē skaistajā Smeceres sila trasē norisināsies “Crystal Dent” BMX Latvijas kausa astotais posms un Madonas BMX kluba 15 gadu jubilejas sacensības.

“Crystal Dent” BMX Latvijas kausa sezona strauji tuvojas savam noslēgumam. Tajā vairs atlikuši divi posmi, kas norisināsies Madonā un Smiltenes novada Silvas trasē. Jau šīs nedēļas nogalē BMX saime pulcēsies uz divām aizraujošām sacensībām Madonā.

Ļoti mājīgā un sava profila dēļ nedaudz specifiskā Smeceres sila trase, kas sacensības uzņem jau 15 gadu garumā, sestdien uzņems “Crystal Dent” BMX Latvijas kausa astoto posmu. Vietējais BMX klubs “Madona” ir paveicis lielisku darbu, lai sagatavotu trasi un parūpētos par ārpus trases aktivitātēm. Šis gads kluba ir ļoti īpašs, jo tiek atzīmēta 15 gadu jubileja.

Sacensības, kurām pieteikušies vairāk nekā 250 sportisti kā no Latvijas, tā Lietuvas un Igaunijas, sestdien sāksies pulksten 11:00, bet izšķirošie braucieni norisināsies pēc pulksten 12:30. Ātrākie tiks noteikti 19 vecuma un meistarības grupās. Sacensību braucieniem ērti sekot līdzi varēs: https://our.sqorz.com/org/lrf/event...

Svētdien no pulksten 11:00 turpat norisināsies BMX kluba “Madona” 15 gadu jubilejas sacensības, kas arī sola ļoti spraigas un aizraujošas cīņas par vērtīgām un atmiņā paliekošām balvām.

Izmantotie resursi:
Latvijas Riteņbraukšanas federācija