Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:5, Did:0, useCase: 3

''Elektrum'' Vienības braucienā aicina piedalīties kolektīvus

Toms Markss
Toms Markss

Viena no lielākajām tradīcijām ''Elektrum'' Vienības braucienā ir kolektīvu nominācija. Šogad pasākuma rīkotāji ir parūpējušies gan par lielo, gan mazo kolektīvu noteikšanu. Gada vērienīgākais velo notikums gaidāms jau 24. un 25. augustā Siguldā. Pieteikšanās turpinās mājaslapā Velosipēdu maratoni Latvijā - velo.lv

“Elektrum” Latvijas Riteņbraucēju Vienības brauciens, kas ir grandiozākie un piedāvājuma ziņā plašākie visā Baltijā. Šogad pasākums risināsies divu dienu garumā – 24. un 25. augustā gleznainajā Siguldā. Pirmajā dienā gaidāms azarta pilnais Bērnu Vienības brauciens, kamēr kulminācija gaidāma dienu vēlāk, kad ikvienam braukt gribētājam tiks dotas iespēja izvēlēties kādu no četrām distancēm – Sporta šosejas, Tautas, MTB vai Izklaides braucienu.

Viena no tradīcijām, kas ir “Elektrum” Vienības braucienā nāk no tā pirmsākumiem ir kuplāko kolektīvu noteikšana. Ar kolektīvu tiek saprasts darba kolektīvi, skolas, biedrības vai citas apvienības, kas piesakoties norāda vienu nosaukumu. Šajā gadā organizatori kolektīvus vērtēs divās nominācijās. Pirmā no tām būs lielie kolektīvi virs 30 dalībniekiem, bet otrā būs mazie kolektīvi līdz 30 dalībniekiem.

Kolektīvu vērtēšana notiks Tautas braucienā, kura garums sasniegs 49 kilometrus. Pagarinājums saistīts ar aizraujošā Sējas apļa iekļaušanu maršrutā. Tas ļaus vēl vairāk braucējiem sadalīties par spēkos atbilstošākām. Pieteikšanās anketas ērti pieejamas mājaslapā Velosipēdu maratoni Latvijā - velo.lv Tur arī atrodams nolikums un cita aktuālā informācija.

Izmantotie resursi:
lrf.lv