Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:5, Did:0, useCase: 3

Arī otrajā dienā labākie Šveices riteņbraucēji

Arī otrajā dienā labākie Šveices riteņbraucēji
Uzvarētājs Rodžers Velders
Foto: www.haifamtb2010.com

Aizvadīta otrā diena Eiropas čempionātā kalnu riteņbraukšanā(MTB), kas šogad norit Izraēlas pilsētā Haifā. Šodien uz starta izgāja junioru vecuma puiši un meitenes. Abās distancēs triumfēja Šveices pārstāvji.

Junioriem 36 kilometru garajā distancē uzvaru izcīnīja Šveices komandas pārstāvis Rodžers Velders. Otrajā vietā ierindojās itālis Maksimilians Vjeders, bet trešais bija Nīderlandes riteņbraucējs Mihiels Van Der Heidens. Velders tādējādi ieguvis jau otro zelta medaļu čempionātā, jo vakar kopā ar Šveices izlasi triumfēja arī komandu sacensībās.

Juniorēm bija jāveic 21 kilometru gara distance, un tajā par Eiropas čempioni kļuva vēl viena Šveices pārstāve Linda Indergande. Otro un trešo vietu sadalīja vācietes, attiecīgi Helena Groberta un Johana Tehta.

Jau ziņojām, ka vakar komandas sacensībās uzvaru izcīnīja Šveices izlase. Rīt Eiropas čempionātā kalnu riteņbraukšanā medaļu komplektus sadalīs sievietes un vīrieši vecuma grupā zem 23 gadiem(U23).

Izmantotie resursi:
haifamtb2010.com

     [+] [-]

, 2010-07-08 02:25, pirms 14 gadiem
36 kilomentri pa kalniem diez kas nav. Holandietis parāda visiem, ka lai brauktu pa kalniem nav vajadzīgi kalni.

Kur tad mūsējie?