Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:5, Did:0, useCase: 3

PČ grupas braucienā triumfē itāliete Broncīnī

Jānis Celmiņš

PČ grupas braucienā triumfē itāliete Broncīnī
Džordžija Broncīni
Foto: cyclingnews.com

Itālijas riteņbraucēja Džordžija Broncīni sestdien Melburnā izcīnījusi pasaules čempiones titulu grupas braucienā. Sudrabs un bronza attiecīgi Mariannai Vosai no Nīderlandes un zviedrietei Emma Juhansonei.

127 kilometrus garā grupas brauciena finišā Džordžija Broncīni apsteidza Mariannu Vosu no Nīderlandes, zviedrieti Emmu Juhansoni un titulēto Lielbritānijas riteņbraucēju Nikolu Kuku. Broncīnī šī ir jau otrā pasaules čempionāta godalga, pirms trim gadiem viņa finišēja trešā. Augsto astoto vietu izcīnīja Lietuvas pārstāve Rasa Leleivite.

Jau svētdien tiks noskaidroti labākie grupas braucienā vīriešu konkurencē. Sākotnēji bija paredzēts, ka grupas braucienā startēs arī Latvijas pārstāvis Raivis Belohvoščiks taču rezerves velosipēda vešana izmaksā dārgi – par bagāžu jāmaksā virs 1000 latu, kas viņam nav pa kabatai. Jau ziņojām, ka sacensībās ar atsevišķu startu Belohvoščiks izcīnīja 28. vietu.

PČ grupas brauciens (sievietēm)

VietaSportisteValstsLaiks
1.Giorgia BronziniItālija3:32:01
2.Marianne VosNīderlande
3.Emma JohanssonZviedrija
4.Nicole CookeLielbritānija
5.Judith ArndtVācija+0:00:01
6.Grace VerbekeBeļģija+0:00:03
7.Trixi WorrackVācija
8.Rasa LeleivyteLietuva

Izmantotie resursi:
Cycling News & Race Results | Cyclingnews.com