Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2257, Did:0, useCase: 3

Rīgā notiks ģimeņu sporta festivāls "Sportojam visi"

Jānis Pārums

Svētdien, 10. februārī Olimpiskajā sporta centrā (Grostonas iela 6b) Rīgā pirmo reizi risināsies ģimeņu sporta festivāls „Sportojam visi!”, kurā aicināti piedalīties galvaspilsētas iedzīvotāji, īpaši ģimenes ar bērniem, kā arī seniori un cilvēki ar kustību traucējumiem.

Pasākumu organizē, lai veicinātu veselīgu dzīvesveidu un nodrošinātu visām galvaspilsētas iedzīvotāju vecuma grupām bezmaksas sacensības, tādējādi sekmējot viņu fiziskās aktivitātes, radošās izpausmes, ģimenes kopīguma stiprināšanu un līdzdarbošanos vienotā komandā.

Pasākuma tematika ir „Pasaules spēles”, tādēļ ikvienam apmeklētājam būs iespēja iepazīt dažādas pasaules spēles. Turklāt visi sporta veidi tiks atspoguļoti kā konkrētās valsts zināms apskates objekts vai tradicionālais sporta veids. Būs dažādu grūtības pakāpju uzdevumi visām vecuma un iedzīvotāju grupām. Programmā iekļauti arī ģimeņu saliedēšanas uzdevumi.

Paralēli sportiskajām aktivitātēm visas dienas garumā no plkst. 11.00 līdz plkst. 18.00 uz lielās skatuves uzstāsies Rīgas interešu izglītības iestāžu audzēkņi ar dažādiem priekšnesumiem un paraugdemonstrējumiem. Ikviens varēs piedalīties konkursā un laimēt biļetes uz 2014. gada Soču Ziemas Olimpisko spēļu fināla kvalifikācijas turnīra hokeja spēli Latvija – Francija. Katru stundu labākos dalībniekus un sportiskākās ģimenes apbalvos pasākuma vadītājs Raimonds Bergmanis.

Ieeja un dalība pasākumā ir bez maksas.

Ģimeņu sporta festivālu „Sportojam visi!” ar Rīgas domes un Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departamenta finansiālu atbalstu organizē Biedrība „Par stipru Latviju!”. Pasākumu atbalsta arī Olimpiskais sporta centrs, „Valio”, kā arī žurnāls „Mans Mazais”, portāli: Māmiņu klubs
- Māmiņu klubs
, E-skola.lv - Izglītība, sports.riga.lv - Jaunumi un mammamuntetiem.lv

Informāciju sagatavoja:
Indra Vilde – Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departamenta sabiedrisko attiecību vadītāja