Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2257, Did:0, useCase: 3

Apbalvos Rīgas labākos sportistus un sporta klubus

Apbalvos Rīgas labākos sportistus un sporta klubus
Eiženija Aldermane
Foto: Inga Nestere, F64

Otrdien, 4. jūnijā, Rātsnamā (Rātslaukumā 1), Portretu zālē plkst. 12.00 Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta komitejas priekšsēdētāja Eiženija Aldermane un Izglītības, kultūras un sporta departamenta vadība apbalvos konkursa „Rīgas pilsētas labākais bērnu un jaunatnes sporta klubs, organizācija 2012. gadā” laureātus, kā arī sveiks galvaspilsētas labākos sportistus par 2012. gada sasniegumiem, veiksmīgajiem startiem un godalgotajām vietām.

Konkursa „Rīgas pilsētas labākais bērnu un jaunatnes sporta klubs, organizācija 2012. gadā” laureātiem – deviņu komandu sporta veidu, sešu individuālo sporta veidu, kā arī divu neolimpisko sporta veidu klubiem Rīgas pašvaldība piešķirs finansējumu treniņu procesa organizēšanai, dalībai sacensībās, veselības nostiprināšanas nodarbību organizēšanai, kā arī talantīgu jauniešu sporta meistarības pilnveidošanai.

Pasākuma laikā Rīgas pašvaldības pateicība tiks izteikta arī starptautisko sacensību „Rīgas velomaratons” ilggadējam organizatoram Igo Japiņam.

Konkursu „Rīgas pilsētas labākais bērnu un jaunatnes sporta klubs, organizācija 2011. gadā” organizē un pasākumu rīko Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departaments. Konkursa laureātu un labāko sportistu saraksts publicēts interneta vietnē: sports.riga.lv - Jaunumi

Informāciju sagatavoja:
Rīgas domes Sabiedrisko attiecību nodaļa