Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:102, Did:0, useCase: 3

Ķekavas "Miesnieki" Baltijas regbija līgas pamatturnīru beidz bez uzvarām

Ivars Bācis
Ivars Bācis

Ķekavas "Miesnieki" Baltijas regbija līgas pamatturnīru beidz bez uzvarām
Foto: RK "Miesnieki".

Baltijas “Top” līgas pamatturnīra pēdējā kārtā pagājušajā nedēļas nogalē Baldones stadionā pirms nedēļas par Latvijas čempioniem kronētie Ķekavas kluba “Miesnieki” regbisti piedzīvoja sesto zaudējumu pēc kārtas, piekāpjoties “Geležinis vilkas”.

“Miesnieku” pēdējie pretinieki pamatturnīrā bija Viļņas “Geležinis vilkas” regbisti, kuriem uzvara Baldonē pavērtu labas iespējas iekļūt labāko četriniekā. Izmantojot 10 minūšu noraidījumu laukuma saimnieku sastāvā, Lietuvas regbisti jau pirmajās 12 minūtēs veica divus piezemējumus un nopietni apdraudēja “Miesnieku” cerības regulāro sezonu noslēgt vismaz ar vienu uzvaru.

Arī turpinājumā viesi bija pārāki un, kaut arī pirms pārtraukuma vienu piezemējumu mājiniekiem izdevās veikt (5:21 pēc pirmā puslaika), līdz otrā puslaika vidum “vilki” sasniedza 30 punktu pārsvaru un beigās sagādaja ķekaviešiem zaudējumu 17:47.

Pirms divām nedēļām savā pēdējā Baltijas Top līgas pamatturnīra spēlē RK "Baltic XL/Livonia" izbraukumā ļoti spraigā spēlē ar viena punkta starpību 32:31 pārspēja Viļņas “Geležinis Vilkas”.

Abiem Latvijas regbija klubiem – arī “Baltix XL/Livonia” – pagaidām paredzēta piedalīšanās turnīrā par 5.-7.vietu, kaut arī livonieši vēl cer uz labvēlīgu iznākumu apstrīdētā piespriestā tehniskā zaudējuma lietā un pretendēt uz vietu pusfinālā.

Izmantotie resursi:
Rīgas apriņķa portāls