Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:102, Did:0, useCase: 3

Eštons: "Neesmu video tiesnesis"

Andrejs Siliņš

Anglijas regbija izlases galvenais treneris Braiens Eštons pēc vakar aizvadītā pasaules kausa fināla, kurā nācās piekāpties Dienvidāfrikas Republikas regbistiem, uzslavēja gan pretiniekus, gan savas komandas spēlētājus.

"Viņi [spēlētaji] paveica fantastisku darbu, lai iekļūtu finālā, bet paies laiks, lai viņi to saprastu un sāktu lepoties ar to," sacīja Eštons. "Spēlētāji, visi kā viens, koncentrējās spēlei līdz pat mača finālsvilpei."

Treneris neuzskata, ka šaubīgais video tiesneša lēmums nepiešķirt piezemējumu spēles gaitā radīja lūzumu: "Es teiktu, ka tas bija nozīmīgs notikums spēlē, bet, godīgi sakot, neesmu pārliecināties, vai tieši tas salauza spēli. Nav nemaz nozīmes tam, ko es domāju šajā jautājumā."

"Es neesmu video tiesnesis. Sēdēju tālu no tās vietas, un video tiesnesim bija daudz labākas iespējas visu redzēt skaidrāk nekā man. Tāpēc sadzīvoju ar viņa pieņemto lēmumu."

Izmantotie resursi:
www.bbc.com

  +1 [+] [-]

, 2007-10-21 09:25, pirms 17 gadiem
respect....
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2007-10-21 10:58, pirms 17 gadiem
var kautkur torrentos dabūt šo te spēli?

  -1 [+] [-]

, 2007-10-21 11:03, pirms 17 gadiem
bush vel nav, bet ganjau šodien kāds ieliks

  -3 [+] [-]

, 2007-10-21 11:11, pirms 17 gadiem
njaaa malchi anglji..bet mana izpratne piezemeejums bija !!!

  -2 [+] [-]

, 2007-10-21 11:27, pirms 17 gadiem
Man arī šķita, ka bija jābūt piezemējumam.

     [+] [-]

, 2007-10-21 12:42, pirms 17 gadiem
man jua gan likaas. ka taa kaaja bija dažus centimetrus arā.. bet liekas diezgan stulbs noteikums - jo kāja bija gaisā, nevis pie zemes un vajadzētu vispār būt, ka jābūt visaķermrnis pilnebā ārā.

     [+] [-]

, 2007-10-21 12:56, pirms 17 gadiem
"man jua gan likaas. ka taa kaaja bija dažus centimetrus arā.. bet liekas diezgan stulbs noteikums - jo kāja bija gaisā, nevis pie zemes un vajadzētu vispār būt, ka jābūt visaķermrnis pilnebā ārā."

Tur jau tā lieta, ka kājai jābūt pie zemes. Piezemējuma brīdī autu nesaskatīju, taču daudzi saka, ka auts bija pirms tam un, tā kā šobrīd vairs atkārtojumu nevaru apskatīties, man nav pamata neticēt.
Jebkurā gadījumā patīk angļu attieksme pēc zaudējuma, mana cieņa pret šo komandu tikai aug. Kā viņi tika nolikti pirms čempionāta un vēl vairāk pēc 36:0 zaudējuma DĀR apakšgrupā - "vecie pensionāri, kuru laiks sen pagājis, neizkļūs no apakšgrupas, Anglijas regbija tumšākais periods u.t.t.". Tomēr džeki saņēmās un parādīja, cik daudz var panākt ar cīņas sparu un saliedētību. Turklāt, kas par skrējienu 21 gadu vecā Taita izpildījumā pirms neieskaitītā "piezemējuma". Tā kā arī jaunā paaudze angļiem ir. Visvairāk žēl Robinsona - viņa pēdējā spēle vienkārši lieliskajā karjerā, diemžēl neizdevās nospēlēt līdz galam. Tā gribējās redzēt viņu paceļam pasaules kausu savā pēdējā spēlē karjerā. Diemžēl līdzīgi kā Zidānam PČ futbolā, viņam tas neizdevās.

  -1 [+] [-]

, 2007-10-21 15:05, pirms 17 gadiem
protams, džeks labi zin ka bija auts, ja nebūtu bijis, tad būtu bļāvis un ārdījies, bet tagad tā nu ķip bij, ķip nebij. Ang‚lu spēlētāja kāja pieskārās līnijai pirms viņš piespieda bumbu piezemējuma zonā. Auts un basta!