Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:102, Did:0, useCase: 3

Latvijas čempionāta regbijā-7 sievietēm trešajā posmā triumfē ''Selena''

Ivars Bācis
Ivars Bācis

Latvijas čempionāta regbijā-7 sievietēm trešajā posmā triumfē ''Selena''
Foto: Juris Bērziņš-Soms.

19. septembrī Rīgas Tehniskās koledžas stadionā tika aizvadīts Latvijas čempionāta regbijā-7 sievietēm trešais posms, kurā spēcīgākās izrādījās regbija kluba ''Selena'' pārstāves.

Latvijas čempionāta regbijā-7 sievietēm trešajā posmā piedalījās piecas komandas: ''LSPA/Livonia'', ''Selena'', VA, Lietuvas izlase un ''Mītava'' U18 komanda. Sacensībās triumfēja regbija kluba ''Selena'' pārstāves, kuras izcīnīja četras pārliecinošas uzvaras.

Vispirms "Selena" ar 20:7 pieveica ''LSPA/Livonia'', tad ar 38:5 un 31:5 sagrāva attiecīgi VA un Lietuvas izlasi, bet beigās ar 27:7 neatstāja cerības ''Mītava'' U18 regbistēm. Otrajā vietā ierindojās ''LSPA/Livonia'', kas punktus ielaida tikai vienīgajā zaudējumā un izcīnīja trīs sausās uzvaras pret VA, Lietuvas izlasi un ''Mītava'' U18 vienību ar attiecīgi 41:0, 36:0 un 47:0.

Goda pjedestālu noslēdza VA, kas uzvaras un zaudējumus dalīja uz pusēm, ar 22:5 apspēlējot lietuvietes un ar 22:17 spraigā mačā pieveicot ''Mītava'' jauno paaudzi. Ceturto vietu izcīnīja Lietuvas regbija-7 sieviešu valstsvienība, vienīgo panākumu izcīnot pret ''Mītava'' U18 - 17:12, savukārt piektajā vietā sacensības bez uzvarām noslēdza regbija kluba ''Mītava'' U18 komanda.

Trešajā posmā rezultatīvākā bija Izabella Kvecko no ''LSPA/Livonia'', gūstot 57 punktus, bet par trīs mazāk sakrāja ''Selena'' pārstāve Sandra Lihovida. Trešā rezultatīvākā bija Sindija Širaka no ''LSPA/Livonia'', kurai četrās spēlēs izdevās sakrāt 34 punktus.

Izmantotie resursi:
Latvijas Regbija Federācija