Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:102, Did:0, useCase: 3

"Livonia" treneris Rullis: "Nav izteiktu favorītu, izredzes abām komandām finālā ir līdzīgas"

Ivars Bācis
Ivars Bācis

"Livonia" treneris Rullis: "Nav izteiktu favorītu, izredzes abām komandām finālā ir līdzīgas"
Mārcis Rullis. Foto: RK "Livonia".

Pirms gaidāmā aizraujošā fināla svētdien Latvijas čempionātā regbijā15 regulārās sezonas līderu RK Baltic XL/Livonia” treneris Mārcis Rullis norādīja, ka būs smaga spēle un nevienu no komandām par favorīti nevar uzskatīt, jo iespējas esot līdzīgas.

Iepriekš informējām, ka šo svētdien, 15. septembrī, Upesciema stadionā, par kura labo stāvokli rūpējas bijušais izlases spēlētājs Juris Silovs, notiks šī gada čempionu noteikšana regbijā15. Šajā aizraujošajā duelī cīnīsies pēdējās desmitgades abi spēcīgākie Latvijas regbija klubi “Baltic XL/Livonia” pret “Miesniekiem".

“Cītīgi gatavojamies, jo svētdien būs smaga spēle. Daži spēlētāji ārstējas, bet, cerams, viss būs labi. No tālākām rezervēm no otrās komandas spēlētājus ņemt nevaram saskaņā ar noteikumiem. Varēsim uzlikt aptuveni 75% no optimālā sastāva,” stāsta Mārcis Rullis.

“Baltijas Top līgā abām komandām ir citādi sastāvi ar papildinājumiem. Latvijas čempionāta spēlē jūlijā uzvarējām pārliecinoši, bet miesnieki bija tikai 14 spēlētāju sastāvā. Finālā viss sāksies no nulles. Būs aizraujoša, skatāma spēle, kas visticamāk ies punkts punktā. “Miesnieki” arī gatavojas, ieliekot dvēseli, sirdi, lai izrādītu spēcīgu pretestību. Arī viņiem būs daudz līdzjutēju. Domāju, ka izredzes ir līdzīgas – 50:50,” secina Rullis.

“Sāksim ar optimālo sastāvu, no tiem spēlētājiem, kas šobrīd pieejami. Trūkst trīs pamatsastāva spēlētāju, kas nav pieejami dažādu iemeslu dēļ. Skaidrs, ka pretinieki cīnīsies pamatīgi, jo allaž miesnieki iet ārā finālā ar ļoti lielu cīņassparu. Šogad viņi finālspēlē laukumā laidīs vecos pieredzējušos spēlētājus. Tā kā gaidām ļoti interesantu finālu svētdien,” pārliecināts ir RK “Livonia” treneris.

     [+] [-]

, 2024-09-13 22:44, pirms 5 dienām
Cikos ?