Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:102, Did:0, useCase: 3

Sestdien Brenguļos bronzas spēle Latvijas čempionātā regbijā starp "Fēniksu" un "Lāčiem"

Ivars Bācis
Ivars Bācis

Šo sestdien, 14. septembrī, plkst 13:00 Brenguļu sporta centrā “Kaimiņi” Valmieras regbija klubs “Fēnikss” savā laukumā uzņems regbija klubu “Lāči/Mūku Sala”, ar kuriem mērosies spēkiem par Latvijas čempionāta bronzas medaļu regbijā15.

Latvijas regbija čempionāta sezona tuvojas noslēgumam. Atlikušas vien finālspēles par medaļām. Viena no tām - cīņa par bronzu - norisināsies Brenguļos, kur mājinieki "Fēnikss” cīnīsies pret “Lāčiem". Pusfinālos valmierieši piekāpās "Miesniekiem", bet "Lāči" atzina RK "Livonia" pirmās komandas "Baltic XL/Livonia" pārākumu.

Spēle solās būt spraiga, jo Valmieras klubam šī ir iespēja iegūt Latvijas bronzu jau trešo reizi kluba vēsturē un otro gadu pēc kārtas, savukārt “Lāčiem” tā ir pirmā reize, kad viņi cīnās par Latvijas čempionāta medaļām. Valmierieši ir apņēmības pilni darīt visu, lai izcīnītu šo trofeju.

Šīs sezonas pamatturnīrā abas komandas tikās jūnija sākumā, kad ar 28:7 uzvarēja "Fēnikss", pirmajam puslaikam noslēdzoties tikai ar 7:5.

Informāciju sagatavoja
RK "Fēnikss"