Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:102, Did:0, useCase: 3

Sestdien gaidāma Latvijas čempionāta regbijā-15 sezonas spraigā "zelta spēle"

Ivars Bācis
Ivars Bācis

Sestdien gaidāma Latvijas čempionāta regbijā-15 sezonas spraigā "zelta spēle"
"Miesnieki" un "Livonia". Foto: Juris Bērziņš-Soms.

Latvijas čempionāts regbijā-15 rit pilnā sparā. Lai gan šī gada čempionātā vēl paredzēta ne viena vien spēle, 2022.gada galvenās regbija trofejas ieguvēji ļoti iespējams noskaidrosies jau rītdien.

Latvijas čempionāts regbijā-15 norisinās divos apļos. Tas nozīmē, komandas sezonas laikā izspēlē divas savstarpējas spēles. Pēc šo spēļu rezultātiem tiek noteikti čempioni un sadalītas pārējās vietas. Šo sestdien, 13.augustā, Upesciema stadionā norisināsies Latvijas regbija divu līdervienību - "Miesnieki"/Ķekava un "Livonia" – savstarpējais duelis.

Pirms mēneša, 14.jūlijā, "Miesnieki" un "Livonia" aizvadīja savu pirmo savstarpējo LČ regbijs-15 spēl,i un šajā trillera cienīgajā duelī ar minimālu rezultāta starpību (26:23) uzvaru izcīnīja "Miesnieku" regbisti.

Tā kā spēlēs ar citām čempionāta komandām abas līdervienības ir guvušas pārliecinošas uzvaras, tad "Livonia" un "Miesnieki" komandu otrā tikšanās uzskatāma par sava veida šīs sezonas finālmaču, kura uzvarētājs tiks kronēts par šī gada čempionu.

"Livonia" komandai der tikai uzvara ar vismaz +4 punktu pārsvaru. Jau paredzams, ka spēle būs aizraujoša visas 80 minūtes un ikviens punktu guvums varēs izšķirt čempionu likteni.

Spēles sākums pulksten 16.00. Vieta – Upesciema stadions.

Izmantotie resursi:
rugby-latvia.lv