Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:102, Did:0, useCase: 3

"Selēna" uzvar Latvijas čempionātā regbijā-7 sievietēm

Ivars Bācis
Ivars Bācis

"Selēna" uzvar Latvijas čempionātā regbijā-7 sievietēm
Uzvarētāja "Selēna". Foto: Juris Bērziņš-Soms.

Šo sestdien, 10.septembrī, Rīgas tehniskās koledžas stadionā tika aizvadīts noslēdzošais Latvijas čempionāta posms regbijā-7 sievietēm, pārliecinošu uzvaru svinot "Selēna" regbistēm.

Čempionāta 4.posmā piedalījās tikai trīs komandas - favorītes "Selēna", kā arī LSPA/"Livonia" un RK "Mītava". Savukārt RK "Miesnieki" regbistes spēlētāju traumu dēļ pēdējā posmā nepiedalījās. Līdz ar to cīņa par čempionāta sudraba godalgu izpalika, jo pirms noslēdzošā posma "Miesnieki" dāmām bija iekrāta viena otrā vieta un divas trešās vietas, savukārt LSPA/"Livonia" - viena trešā vieta un divas otrās vietas.

Latvijsa čempionāta 4.posma spēles tika aizvadītas bez pārsteigumiem. "Selēna" regbistes turpināja dominēt visos spēles elementos, izcīnot uzvaras ar 41:5 un 43:15. Tikmēr LSPA/"Livonia" dāmas kārtējo reizi apliecināja, ka ir godam pelnījušas saukties par Latvijas regbija-7 vicečempionēm, jo neatstāja cerības "Mītavai" - 37:14.

Līdz ar to četru posmu kopsummā par Latvijas čempionēm regbijā-7 kārtējo reizi ir kļuvušas "Selēna" regbistes. Otrajā vietā ierindojās LSPA/"Livonia" dāmas, trešajā vietā -" Miesnieki""" regbistes, bet ceturtajā vietā - RK "Mītava" kluba pārstāves.

2022.gada čempionāta laikā "Selēna" regbistes spēja iekrāt 424 punktus, kamēr tuvākās sekotājas LSPA/"Livonia" tika pie 293 punktiem Par čempionāta rezultatīvāko spēlētāju ar 154 gūtiem punktiem ir kļuvusi "Selēnas" spēlētāja Sandra Lihovida, savukārt visvairāk piezemējumus šīs sezonas laikā guvusi Hanna Evelīna Neilande - 22 piezemējumi.

Izmantotie resursi:
rugby-latvia.lv

     [+] [-]

, 2022-09-11 22:22, pirms 2 gadiem
Selēna bez variantiem pirmās. Parējām pamatīgi jāprogresē, lai būtu intriga par pirmo vietu.