Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:102, Did:0, useCase: 3

Autors: Agris Suveizda

Mūžībā aizgājis regbija un futbola fanātiķis un SK "Imanta" dibinātājs Valdis Avotiņš

Mūžībā aizgājis regbija un futbola fanātiķis un SK "Imanta" dibinātājs Valdis Avotiņš
Valdis Avotiņš. Foto: Zigismunds Zālmanis, SK "Imanta"

Sporta klubs "Imanta", Latvijas Regbija federācija un Latvijas Futbola federācija pavēstījušas par regbija entuziasta Valda Avotiņa aiziešanu mūžībā.

"Naktī no sestdienas (09.05) uz svētdienu (10.05) cīņu ar slimību izraisītajām komplikācijām zaudēja SK "Imanta" kluba prezidents, dibinātājs, dvēsele un patriots Valdis Avotiņš," teikts SK "Imanta" paziņojumā.

Valdis visu savu dzīvi bija kaislīgs regbija un futbola fanātiķis, treneris, pedagogs un draugs... Valdis vienmēr pirmais ieradās bērnu nama "Imanta" sporta laukumā (tagad Rīgas pašvaldības Bērnu un jauniešu centrs "Imanta") un pēdējais to atstāja.

Savas trenera un pedagoga karjeras laikā izaudzinājis vairākas Latvijas sieviešu futbola un regbija valstsvienības spēlētājas, sniedzis iespēju bērniem no "Imantas" redzēt Latviju un pasauli, kā arī saviem audzēkņiem iedvesa mīlestību pret sportu kā dzīves veidu.

Atvadīšanās, ievērojot visus Covid-19 ierobežojumus, notiks Lielajā krematorijas zālē 14.05 plkst. 14."

Izmantotie resursi:
https://www.facebook.com/skimanta/p...
https://lff.lv/zinas/12589/muziba-d...
Latvijas Regbija Federācija


Foto: RK "Livonia".
2

"Baltic XL/Livonia" izcīna otro pārliecinošo uzvaru Latvijas čempionātā regbijā

Sestdien Upesciema stadionā Latvijas čempionātā regbijā15 RK “Livonia” pirmā komanda “Baltic XL/Livonia” ar pārliecinošu rezultātu 72:5 pārspēja Valmieras “Fēnikss”, tiekot pie otrā panākuma un sarūpējot valmieriešiem otro zaudējumu
RK "Livonia" (tumšos tērpos) pret RK "Eži". Foto: RK "Livonia".
1

"Livonia" otrā komanda pārliecinoši pārspēj "Ežus" un izcīna pirmo uzvaru Latvijas čempionātā regbijā

Pagājušajā nedēļas nogalē Upesciema stadionā Latvijas čempionātā regbijā-15 vīriešiem RK “Livonia” otrā komanda “Garkalne/Livonia” ļoti pārliecinoši ar 79:17 pārspēja nepilnā sastāvā spēlējošos “Ežus”, tiekot pie pirmās uzvaras šajā sezonā un saglabājot cerības uz bronzu.
Foto: RK "Livonia" (balti melnie) pret RKĢ. Foto: Juris Bērziņš-Soms.

"Livonia" un Eleja sekmīgākie Latvijas jaunatnes čempionāta 3. posmā regbijā

Pagājušajā sestdienā, 25. maijā, "Mapri būve" Latvijas jaunatnes čempionāta trešajā posmā regbijā jaunākajās jauniešu grupās, kas norisinājās Zemgales Olimpiskajā centrā Jelgavā, sekmīgāko posmu šajā gadā aizvadīja RK “Livonia”, kas bija trijniekā visās trijās grupās – uzvara un divas otrās vietas. Arī Eleja visās grupās ieguva godalgotas vietas – uzvara un divas trešās vietas.