Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:102, Did:0, useCase: 3

Par regbija federācijas prezidentu ar balsu vairākumu ieceļ Kārli Ventu

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Par regbija federācijas prezidentu ar balsu vairākumu ieceļ Kārli Ventu
Kārlis Vents. Foto: LRF

Latvijas Regbija federācija paziņojusi, ka par tās jauno prezidentu kļuvis Kārlis Vents, kurš ceturtdien notikušajā kongresā ieguvis absolūtu balsu vairākumu. Līdz šim prezidenta pienākumus pildīja Aivars Pilenieks.

Ilgu laiku Latvijas Regbija federācijas prezidenta amatā atradās Aivars Pilenieks, taču Latvijas Regbija federācija (LRF) šodien informē, ka turpmāk šos pienākumus pildīs Kārlis Vents, kurš ceturtdien ar absolūtu balsu vairākumu uzvarējis prezidenta vēlēšanās.

Vēl maija vidū Pilenieks notikušajā kongresā ar minimālu balsu pārsvaru saglabāja amatu, tieši apsteidzot Kārli Ventu. Šajā pašā kongresā neizdevās ievēlēt valdi, jo biedri bija pret piedāvātajām kandidatūrām - Māri Zeltiņu un Aigaru Ameteru. Uzreiz pēc kongresa intervijā LTV Pilenieks pauda, ka vienosies par sadarbību ar Venta komandas pārstāvjiem. ''Tūlīt iešu runāt ar tiem puišiem, kuri bija Venta komandā, jo kopā esam apēduši diezgan daudz pudu sāls.''

Tas, visticamāk, nav izdevies, bet citi mēģinājumi ievēlēt valdi arī bijuši nesekmīgi, vēl šonedēļ rakstīja portāls ''Delfi''. Kā norāda Latvijas Regbija federācija, tad Kārlis Vents ir izbijis regbists, kurš vairākus gadus jau aktīvi darbojas Latvijas regbijā. Līdz šim Vents bijis Latvijas vīriešu izlases menedžeris, Latvijas Regbija federācijas ģenerālsekretārs, bet šobrīd ir arī ''Rugby Europe'' regbijs-7 turnīru viens no tehniskajiem direktoriem.

LRF sveic Ventu jaunajā amatā, novēlot enerģiju, pozitīvismu un jaunu vēsmu ienešanu Latvijas regbijā.

Izmantotie resursi:
rugby-latvia.lv
https://www.delfi.lv/sports/news/ot...

     [+] [-]

, 2022-07-08 19:33, pirms 2 gadiem
Man šis kadrs vairāk ar hokeju un HS RĪGA asociējās
Vai es kaut ko jaucu ???