Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:102, Did:0, useCase: 3

"Lions" atrod pretiniekus, sestdien spēlēs pret "Sharks"

Juris Miņins
Juris Miņins

"Lions" atrod pretiniekus, sestdien spēlēs pret "Sharks"
Epziode no "Lions" un "Sharks" pirmā mača, Foto:EPA/Scanpix

Britu salu apvienotā izlase, kas šobrīd atrodas Dienvidāfrikas Republikā, kur tiekas ar vietējiem klubiem un izlasēm, ir atraduši pretiniekus sestdienas mačam un atkārtoti tiksies ar Durbanas "Sharks" komandu.

Iepriekš jau ziņojām, ka britu un īru "Lions" komandai, kas pašlaik atrodas tūrē pa DĀR, ir radušās problēmas ar sestdien paredzēto maču pret Pretorijas "Bulls" vienību, jo pretinieku nometnē ir fiksēts Covid-19 uzliesmojums un arī pašā "Lauvu" nometnē, komandas vadības štābā, ir tika fiksēts viens pozitīvs vīrusa tests.

Jau pirms pāris dienām tika paziņots, ka spēles organizēšanā iesaistītajiem un spēlētājiem nebūtu droši aizvadīt savstarpējo maču, tāpēc tika meklētas iespējas, lai spēli pret "Bulls" pārcelt vai viņu vietā atrast citus pretiniekus. Beigu beigās "Lions" un DĀR regbija savienības vadība izšķīrās par otro soli un sestdien spēlēs pret Durbanas "Sharks" komandu.

Jāsaka, ka pret Durbanas komandu "Lions" jau aizvadīja vienu maču, vakardien ļoti pārliecinoši pārspējot "Sharks" vienību ar 54:7.

Komentējot izvēli par labu otrajam savstarpējam mačam, DĀR regbija savienības pārstāvji skaidroja, ka "Sharks" ir vienīgā komanda, kas spēj nodrošināt visu epidemioloģiskās drošības noteikumu ievērošanu, kamēr jebkurai citai komandai pirms šī mača būtu jāatrodas piecu dienu karantīnā. Savukārt "Lions" pārstāvji pateicās saviem oponentiem par to, ka "Sharks" ir piekritusi aizvadīt otro maču tik īsā laikā.

Tiesa, lai spēle notiktu, ir jāsagaida arī Britu salu regbija nāciju apvienotās komandas Covid-19 testu rezultāti.

Britu un īru "Lauvu" tūre pa DĀR, 2021. gads

DatumsPretiniekiRezultāts
03.07.Lions56:14
07.07.Sharks54:7
10.07.Sharks
14.07.DĀR A
17.07.Stormers
24.07.DĀR
31.07.DĀR
7.08.DĀR

Izmantotie resursi:
https://www.planetrugby.com/