Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:102, Did:0, useCase: 3

Latvijas regbija čempionāta finālā atkal klasika – ''Garkalne/Livonia'' pret ''Ķekava/Miesnieki''

Ivars Bācis
Ivars Bācis

Šo sestdien, 9.oktobrī, Baldonē notiks ļoti gaidītā un intriģējošā Latvijas čempionāta regbija-15 fināla spēle, kurā savā starpā spēkiem mērosies vairāku gadu abi spēcīgākie mūsu valsts regbija klubi "Garkalne/Livonia" un Ķekava/Miesnieki. Tikmēr par bronzu arī gaidāma spraiga cīņa starp "Eži/EK Sistēmas" un Valmieras "Fēnikss".

"Garkalne/Livonia" un "Ķekava/Miesnieki" finālā tiksies jau kārtējo reizi, taču nebija tālu līdz tam, lai kādu vai pat abas no šīm līderu komandām finālā arī neieraudzītu, jo abas favorītu komandas pusfināla spēlēs bija nonākušas sarežģītā situācijā. Pašreizējā čempione "Ķekava/Miesnieki" pēc pirmā puslaika zaudēja "Eži/EK Sistēmas" ar 7:17, taču otrajā puslaikā atspēlēja desmit punktu deficītu un pārspēja "Eži/EK Sistēmas" ar 31:17.

Savukārt "Garkalne/Livonia" pirmo puslaiku pret Valmieras "Fēnikss" komandu noslēdza ar pavisam nelielu pārsvaru 21:17, bet otrajā puslaikā uz brīdi nonāca iedzinējos. Taču beigās livonieši atspēlējās un ar 42:29 pieveica valmieriešus.

Gan Latvijas čempionāta fināls, gan arī un spēle par bronzu sestdien notiks Baldonē. Spēle par 3.vietu sāksies pulksten 11.00, bet spēles par 1.vietu sākuma paredzēts pulksten 14.00. Atgādinām, ka 2020.gada finālā spraigā spēlē ar rezultātu 13:10 uzvaru guva Miesnieki.