Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:102, Did:0, useCase: 3

Itodže, Standers nevarēs palīdzēt savām izlasēm

Juris Miņins
Juris Miņins

Itodže, Standers nevarēs palīdzēt savām izlasēm
Sīdžejs Standers
Foto: PA Images/Scanpix

Pēc pirmās Sešu nāciju čempionāta spēļu kārtas tās dalībkomandas jau ir saskārušās ar pirmajām problēmām sastāva komplektācijas ziņā, jo savainojumu dēļ nākamajos mačos savām komandām nespēles palīdzt ne īrs Sīdžejs Standers, ne anglis Maro Itodže.

Pēc abu, iespējams, galveno Sešu nāciju čempionāta favorīšu cīņas, gan Īrija, gan arī Anglija ir paziņojusi par robiem sastāvā. Anglijas izlasei teju līdz pat turnīra beigām būs jāiztiek bez Maro Itodžes. Otrās līnijas uzbrucējs pirmajā mačā guva ceļgala saišu savainojumu un tā dēļ viņa atgriešanās pašlaik netiek prognozēta ātrāk kā uz pēdējās kārtas maču pret Skotiju.

Savukārt īriem četras nedēļas, jeb vismaz divus mačus, nāksies iztikt bez astotā numura, Sīdžeja Standera, kurš spēlē pret Angliju guva sejas savainojumu, jeb, precīzāk, iedzīvojās dubultā vaiga kaula lūzumā.

Kā arī...

- Anglijas izlases un Koventrī "Wasps" spēlētājs Eliots Deilijs, kurš jau pieminētajā mačā arī izcēlās ar piezemējumu, ir paziņojis, ka pēc šīs sezonas pametīs savu klubu. Pagaidām nav zināms uz kuru vienību Deilijs varētu doties, taču vēl nesen bija baumas par Londonas "Saracens" ieinteresētību viņa pakalpojumos.

- Savukārt Oklendas "Blues" zvaigzne Sonijs Bils Viljamss nesenā intervijā ir devis mājienu, ka pēc 2019. gada Pasaules kausa varētu pamest gan savu klubu, gan arī Jaunzēlandes regbija savienību. 34 gadus vecais Viljamss pēdējos gados ir mocījies ar visdažādākajām traumām, tāpēc nav izslēgts, ka šis būs viņa pēdējais gads profesionālajā regbijā. Tāpat netiek izslēgts, ka viņš varētu pievienoties kādai Japānas čempionāta komandai.

Izmantotie resursi:
https://www.planetrugby.com/