Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:102, Did:0, useCase: 3

Latvijas sieviešu regbija15 izlase aizvadīs vēsturē pirmo spēli Eiropas konferences divīzijā

Ivars Bācis
Ivars Bācis

Šo sestdien, 5. oktobrī, Latvijas sieviešu regbija15 izlases spēlēs pret Norvēģiju Eiropas čempionāta Konferences divīzijas ietvaros. Tā būs vēsturiski pirmā sieviešu regbija15 izlases spēle, kas Ogres stadionā sāksies plkst. 14:00.

Šogad Latvijas sieviešu izlasei regbijā15 ir jauni izaicinājumi un mērķi. Šī ir pirmā Eiropas čempionāta spēle regbijā-15 sievietēm Latvijas vēsturē, kas ir jauns atskaites punkts un tas nozīmē - Pasaules Regbija (World Rugby) reitinga punkti.

Šobrīd Latvija ierindojas 46.vietā Pasaules kopvērtējumā.

Ieejas maksa uz spēli būs ziedojuma veidā - 5€. Studentiem, skolēniem, pensionāriem un Latvijas Regbija federācijas licencētiem spēlētājiem līdz 18 gadu vecuma ieeja bezmaksas.

Pagājušā gada novembra vidū Latvijas vīriešu regbija izlase Zemgales Olimpiskajā centrā Jelgavā Eiropas čempionāta Konferences divīzijas regbija spēlē izcīnīja pārliecinošu panākumu pret Norvēģiju, pārspējot skandināvus ar 53:8 (29:0).

Izmantotie resursi:
rugby-latvia.lv

  +1 [+] [-]

, 07:41, pirms 8 stundām
Prasās pielabot tekstu:

"...Studentiem, skolēniem, pensionāriem un Latvijas Regbija federācijas licencētiem spēlētājiem līdz 18 gadu vecuma ieeja BEZ ZIEDOJUMA".

Nevis bezmaksas, jo ieejas maksas taču nav.

     [+] [-]

, 10:01, pirms 5 stundām
Damokla_zobens_23 rakstīja: Prasās pielabot tekstu:

"...Studentiem, skolēniem, pensionāriem un Latvijas Regbija federācijas licencētiem spēlētājiem līdz 18 gadu vecuma ieeja BEZ ZIEDOJUMA".

Nevis bezmaksas, jo ieejas maksas taču nav.
brīvprātīgi obligāts ziedojums.

     [+] [-]

, 10:17, pirms 5 stundām
Mans augums ir 187, svars virs 100, bet ar šīm jaunkudzēm es negribētu satikties melnajā piekdienā. Lai viņām veicas! Par uzvaru!