Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:102, Did:0, useCase: 3

2012. gada sezonas labākais regbists – Uldis Saulīte

Agris Suveizda

Sestdien, 1. decembrī, Vidzemes priekšpilsētas izpilddirekcijas aktu zālē notika Latvijas regbija 2012. gada sezonas noslēguma svinīgais pasākums.

Tā laikā tika godināti un sveikti labākie ovālās bumbas meistari un meistares dažādās vecuma grupās un nominācijās. Par 2012. gada labāko regbistu tika atzīts Krasnojarskas “Jeņisej STM” un Latvijas izlases spēlētājs Uldis Saulīte. Savukārt par gada labākajām regbistēm tika paziņotas Elīna Pīrāga-Berjoza (“Selena”), Sabīne Kadirova (“Imanta”) un Sindija Širaka (Jelgavas NSC/LSPA).

“Katram ir savs vērtējums aizvadītajai sezonai,” savā uzrunā teica Latvijas Regbija federācijas prezidents Juris Silovs. “Domāju, ka, kopumā vērtējot, tā nebija slikta. Vienīgi jauniešu sacensībās varēja būt vairāk dalībnieku. Tai jākļūst par mūsu darba prioritāti turpmākajās sezonās. Lietuva šajā ziņā mums ir platu soli priekšā. Sniegumu beidzot ir uzlabojusi arī Latvijas pieaugošu izlase – esam izcīnījuši uzvaru pār Dāniju, bet zaudējām Serbijai. Viss liecina, ka Krievijas trenera Sergeja Lisko piesaistīšana valstsvienībai bija pareizais solis – tas bija īstais grūdiens no malas. Lai Jaunajā gadā viss sanāk un izdodas!”

Informāciju sagatavoja
Jānis Erenbergs,
Latvijas Regbija federācijas
preses sekretārs

     [+] [-]

, 2013-01-26 11:37, pirms 11 gadiem
Būs vēl citas bildes?

     [+] [-]

, 2013-04-04 22:59, pirms 11 gadiem
uldis centīgs čalis