Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:102, Did:0, useCase: 3

Parisē nomaina "All Pinks" pret "Maijpuķītēm"

Juris Miņins
Juris Miņins

Parisē nomaina "All Pinks" pret "Maijpuķītēm"
Serhio Parisē
Foto: AFP/Scanpix

Itālijas regbija leģenda Serhio Parisē pirms dažām dienām paziņoja, ka pēc 2019. gada Pasaules kausa plāno turpināt profesionālo karjeru, taču jau vairs ne Parīzes "Stade Francais", bet Tulonas kluba rindās.

Pirms dažām dienām kļuva zināms, ka Itālijas regbija leģenda, kapteinis un visvairāk mačus aizvadījušais spēlētājs Serhio Parise ir nolēmis pamest savu līdzšinējo komandu, Parīzes "Stade Francais", kurai viņš bija veltījis 14 savas profesionālās karjeras gadus un kuras sastāvā viņš divreiz uzvarēja Francijas čempionātā un reizi triumfēja Eiropas Izaicinājuma kausā.

Tiesa, lai arī Parisē paziņoja, ka pašlaik viņš koncentrējas izlases lietām, jo pašlaik sākas gatavošanās rudenī paredzētajam Pasaules kausam, nebija īstas skaidrības par to vai viņš turpinās profesionālo karjeru un, ja turpinās, tad kurā komandā.

Ilgi gan atbildes uz šiem jautājumiem nebija jāgaida, jo nu ir zināms, ka viens no visu laiku labākajiem savas pozīcijas spēlētājiem un ceturtais aizvadītajām spēlēm bagātākais regbists pievienosies zvaigžņotajai Tulonas komandai. Vienošanās ir noslēgta uz vienu gadu.

Tulonas komanda tiek uzskatīta par vienu no bagātākajām regbija vienībām pasaulē, bet tās sastāvu vienības īpašnieks Murads Buželals veido no starptautiskajā regbijā labi pazīstamiem spēlētājiem. Iepriekšējā sezonā gan tas neatmaksājās, jo komanda nespēja kvalificēties izslēgšanas mačiem ne tikai Čempionu kausā, bet arī Francijas čempionātā, kopumā uzvarot vien 14 no 32 oficiāli aizvadītajām cīņām.

Izmantotie resursi:
https://www.planetrugby.com/