Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:102, Did:0, useCase: 3

Valmieras "Fēniksa" regbistiem otrā uzvara

Jānis Celmiņš

Valmieras "Fēniksa" regbistiem otrā uzvara
Foto: Zigismunds Zālmanis, "Nikon"

Sestdien, 1. septembrī, Valmierā notika “Livland” Latvijas meistarsacīkšu spēle starp Valmieras “Fēniksu” un RK “Baldone” komandām. Sīvā cīņā pārāki ar 13:12 (13:7) bija valmierieši.

“Fēniksam” tā bija otrā uzvara sešās spēlēs un ar 9 punktiem komanda ieņem sesto vietu turnīra tabulā. Savukārt RK “Baldones” regbistiem tas bija piektais zaudējums sešos mačos un ar 3 punktiem vienība ieņem septīto vietu.

Valmieras “Fēnikss” komandas kapteinis Nauris Miglavs: Cīņa bija vairāk nekā saspringta. To vislabāk apliecinās rezultāts. Daudz bija sodu no abu komandu pusēm. Protams, esam priecīgi par uzvaru.

RK “Baldone” galvenais treneris Kārlis Dilbo: Prieks par Valmieras komandu, kas izcīnīja pelnītu uzvaru. Mēs šajā spēlē centāmies iespēlēt vairākus jaunos regbistus, jo viena daļa pamatsastāva spēlētāju ir devušies uz Čehiju Latvijas U20 izlases sastāvā, lai piedalītos Eiropas čempionātā. Vēl daļa regbistu ir guvuši savainojumus.

Informāciju sagatavoja:
Jānis Erenbergs,
Latvijas Regbija federācijas
preses sekretārs

     [+] [-]

, 2012-09-01 19:55, pirms 12 gadiem
Ops! Valmiera regbijs? Jauki! Bus inmteresanti, kad brauksu majas.